PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
GÈNERE, FEMINISMES i LGTBI

Activitats

Teixim els nostres drets

banerarpilleresweb

 

Les arpilleres són l’art de cosir damunt roba de sac, amb retalls de roba i llana, explicant històries de vida.

 

Sant Violentí

candauactivitats

Al voltant del Dia de Sant Valentí giren un munt de mites de l’amor romàntic que el que fan és contribuir a la seva perpetuació i al foment de les relacions d’opressió.

Les joguines tenen sexe?

Com cada any, i amb la proximitat de les festes nadalenques, durant les quals acostumem a fer-nos alguns regals, us proposem reflexionar una mica sobre els valors que transmetem mitjançant aquests. Val la pena posar una mica d’atenció sobretot a les joguines, jocs i altres materials que regalarem a les nostres criatures que tenim al nostre voltant.

Sabadell es suma a la Vaga Feminista convocada el 8M

vaga8M activitat

Manifestem un any més el nostre ferm compromís amb les dones, la defensa dels seus drets i les polítiques d'igualtat com a instrument per avançar cap a una societat lliure de masclisme perquè és incompatible amb la democràcia, la llibertat i la igualtat real.

Carnestoltes 2018

carnestoltes actv

Un any més tenim el Carnestoltes aquí i tot el que ell comporta!!! Com moltes altres festes i tradicions, no deixa de ser un reflex de la societat en la què vivim, una societat sexista i masclista en la que l’heteropatriarcat impera de manera evident.

1es jornades de la Xarxa de Municipis LGTBI

jornadeslgbtiLa Xarxa de Municipis LGTBI de Catalunya organitza les seves primeres jornades amb el tema Les politiques LGTBI al món local, articulacions i aliances, que tindrà lloc el divendres 27 de gener a Sabadell, al Casal Pere Quart, Rambla, 69, a partir de les 9.15 h