PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
MOBILITAT

Autobusos urbans

autobús         TUS escut ajuntament

  

EL SERVEI D'AUTOBUSOS URBANS

El transport públic d'autobusos urbans és un medi eficient, sostenible i segur que vertebra la ciutat d'est a oest i de sud a nord. Connecta i apropa els equipaments i serveis a la ciutadania i, juntament amb la bicicleta i els recorreguts a peu, és una alternativa clara als desplaçaments amb vehicle privat.


DADES DEL SERVEI

L'any 2016 els autobusos urbans van registrar més de 12.983.251 validacions d'usuaris, amb una mitjana de 46.222 usuaris en dies feiners, 18.948 en dissabtes i 8.519 en festius. Podeu accedir a tota la informació de les dades del servei per a l'any 2016 clicant aquí.

L'any 2017 (1er quatrimestre) els autobusos urbans van registrar més de 4.660.644 validacions d'usuaris. Podeu accedir a tota la informació de les dades del servei per a l'any 2017 (1er quatrimestre) clicant aquí.


xarxaactualbusosLINIES I HORARIS

Podeu consultar en el següent plànol les línies generals d'autobús, o per consultar una línia o horari més concret, podeu entrar al enllaç de "línies i horaris TUS".                  

També pots enllaçar amb els següents cercadors per a consultar les línies que necessites agafar per arribar al teu destí:                                                                                                          

                   google maps                            mou-te


NOUS SISTEMES D'INFORMACIÓ A L'USUARI

Amb la nova xarxa d'autobusos, s'ha posat en funcionamet una APP per dispositius mòbils, en els sistemes IOS i Android, que permet a l'usuari consultar l'hora real de pas de l'autobús per la parada que se seleccioni, localitzar les parades més properes, informar-se de quina línia cal utilitzar per desplaçar-se entre dos punts de la ciutat... i tota la informació de les línies i horaris del servei.

Així mateix, les parades disposen d'un codi QR amb el que es pot obtenir tota la informació de les línies i horaris de la parada. Per a la descàrrega de l'aplicació podeu clicar al símbol de TUS.TUS escut ajuntament

 

Informació de l'aplicació de TUS per a mòbil 

 

 


PLÀNOL DE PARADES D'AUTOBÚS

Actualment hi ha 376 parades d'autobús, 215 marquesines i 161 pals de parada. Hi ha 81 parades que disposen d'informació del temps aproximat de pas de l'autobús per la parada.

Si en el següent plànol us situeu sobre les icones de les parades, podreu consultar les línies que hi circulen, si disposen de marquesina i si estan dotades amb panell informatiu que indica el temps d'espera aproximat del proper autobús. També podreu accedir als horaris aproximats de pas de cada línia per cada parada.

En els següents enllaços es pot veure i descarregar la informació relacionada amb cada línia, tant en dies laborables com a festius:

  • Autobusos laborables i dissabtes:

      L1-L2-L3

      L4-L44

      L5-L55

      L7-L11

      L8

      L10-L80

      L12

      L23 Can Roqueta

      L23 Can Rull      

      Autobusos festius

      Autobus nocturn

  • Títols de transport

Títols de TUS (tarifes 2017):

 

  • Venda de bitllets:

oficina mobilitat 1 tallada

 

 

 Oficina de la Mobilitat

 

 

 

 

 

 

 Apart de l'Oficina de la Mobilitat, en el següent plànol podeu veure els punts de venda on es poden comprar els diferentes títols de TUS:

 

 

 

 Igualment, podeu consultar els títols integrats de l'ATM clicant a la següent imatge:       

ATM 

Contacta

Departament de Mobilitat, Trànsit i Transport
C. de Pau Clarís, 100, 08205, Sabadell
Tel. 93 745 33 27