PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
SALUT

Conferències II Fòrum Salut

DIVENDRES 6 D'ABRIL

  Auditori de l'Espai Cultura Fundació Caixa Sabadell 1859
 
17,15 h.

Conferència: "Com s'alimenten els nostres infants?". Maribel Casas, IS Global.

A partir de l'anàlisi de dades sobre la cohort de Sabadell de l'estudi INMA (Infància i Medi Ambient) aportarà les dades clau per tenir la fotografia de com estem alimentant els infants en l'actualitat.

Més informació sobre el projecte INMA.

Web IS GLOBAL- INSTITUT DE SALUT GLOBAL BARCELONA
Web PROJECTE IMNA
 
17,45 h.

Conferència: "Què vol dir menjar sa? Pautes per una alimentació saludable". Gemma Salvador, Agència Salut Pública de Catalunya

Parlarà sobre els principals malentesos que hi ha sobre l'alimentació infantil, sobre quines són les recomanacions i també il·lustrarà què cal tenir en compte (més enllà dels aspectes nutricionals) com ara factors socials.

Més informació:
L'ALIMENTACIÓ SALUDABLE EN L'ETAPA ESCOLAR (edició 2017)
SALUT INFANTS I ADOLESCENTS (Canal Salut)
ALIMENTACIÓ (Canal Salut)
 
18,45 h.

Conferència: "Què és la contaminació interna? Els disruptors endocrins i altres contaminants en el que mengem, bevem i respirem". Miquel Porta, Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques -IMIM- i Universitat Autònoma de Barcelona.

Parlarà sobre la "contaminació interna"  i els disruptors endocrins.

En el cas que hi hagi sospites fundades de que determinades exposicions a productes generin un risc greu per a la salut o pel medi ambient, malgrat que no es compti encara amb una proba científica definitiva, segons el principi de precaució, es poden adoptar mesures protectores per a la població. Hi ha prou evidència per a la regulació d’aquests compostos?

Més documentació disponible:
IMIM- PROGRAMES RECERCA
 

DISSABTE 7 D'ABRIL

  Auditori de l'Espai Cultura Fundació Caixa Sabadell 1859
 
13,00 h.

Conferència: "El sistema de consum alimentari actual és sostenible?". Xavier Montagut, President de la Xarxa de Consum Solidari.

Reflexionarà sobre el model agroalimentari dominant, la globalització i sobre quines alternatives hi ha de cara a fer possible un consum més sostenible, saludable i també solidari.

Més informació:
XARXA DE CONSUM

 

També et pot interessar...