PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
SALUT

Estils de vida i salut

El tipus d’alimentació, fer una vida activa o sedentària, la manera com ens relacionem amb els altres i la resta de “rutines” quotidianes, tenen molt a veure amb a conèixer quines opcions són les més saludables, capacitar la comunitat per a dur-les a terme i, també per a que les opcions saludables siguin més fàcils d’adoptar o que, com a mínim, es converteixin en més atractives.

Així mateix, la Regidoria de Salut, promou i participa en iniciatives comunitàries i plans intersectorials dirigits a facilitar un accés equitatiu als recursos comunitaris i també a apoderar la ciutadania en la transformació de l’entorn per millorar les condicions de vida.

              

A qui s’adreça?

A col·lectius: professorat, educadors/es i monitors/es, mares i pares, grups veïnals,  gent gran, persones nouvingudes, persones que tenen cura d’altres persones, persones dependents, persones consumidores de drogues, i a la població en general.

Contacta amb nosaltres

  • Tallers i sessions participatives per a col·lectius específics i assessorament a professorat i AMPAs
  • Plans i projectes comunitaris

Ets jove?

Preguntes freqüents

L’equip de promoció de la salut ofereix assessorament individual, és a dir ofereix sessions i tallers per a persones particulars?

RESPOSTA:  Només si ets jove, a través de l’Assessoria Psicojove o de l’Assessoria de Salut del Servei Atenció Jove.

Els tallers i les sessions participatives que desplega la Unitat de Promoció de la Salut s’ofereixen a grups de col·lectius de: centres educatius de la ciutat (escoles bressol, primària, secundària, formació professional, escoles d’adults); o altres grups organitzats (p. ex. professionals); persones que participen en programes municipals (p. ex. gent gran, promoció econòmica, drets civils); associacions de mares i pares o altres.

Enllaços d’interès

 

Amb el suport de

 

També et pot interessar...