PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
SALUT

Fòrum Salut Sabadell 2017

 

L’Ajuntament, com a administració més propera, ha procurat crear mecanismes de participació per a que tant els prestadors de serveis, els professionals  que els ofereixen, però també, i de forma especial, les associacions de malalts i familiars i la ciutadania, puguin introduir la seva visió a l’hora de detectar necessitats no cobertes i també d’aportar-hi solucions.

En  aquest sentit, el “Fòrum de Salut” és un instrument que neix amb la pretensió que anualment, al voltant del Dia Mundial de la Salut, s’articulin una sèrie de sessions / taules / debats que puguin ser d’interès a la ciutadania, i en les que s’hi tinguin en compte diferents perspectives.

Les activitats es dirigeixen a la població en general. No cal ser professional sanitari per a participar-hi.

La inscripció és gratuïta, però les places són limitades (cal inscripció prèvia).

 

PROPOSTA 2017

El Consell de Municipal de Salut, que és l’òrgan participatiu de la regidoria de salut, va crear una comissió organitzadora que va definir tant el format com la temàtica en la que es centrarà la primera edició de l’esdeveniment. Concretament, en aquesta primera edició s’hi tractaran dos temes que, sovint, estan interelacionats:

  •   Societat civil organitzada i la salut     (matí)
  •   La humanització del sistema sanitari  (tarda)

Pel que fa al format de la jornada, cada temàtica comptarà amb una conferència marc, una taula rodona en la que professionals, institucions i entitats de salut o ciutadans tindran oportunitat de compartir amb el públic la seva experiència. L’objectiu és fomentar el debat, intercanviar idees i aportar propostes relacionades amb les polítiques de salut. I per acabar hi haurà la possibilitat de participar en un dels tallers que paral·lelament es duran a terme per tancar la sessió.

Les ponències marc aniran a càrrec de:  Sr. Jordi Camí, director de la Fundació Pasqual Maragall i Sra. Milagros Pérez Oliva, directora en cap d’opinió i membre dels equips editorials de El País.

A les taules rodones s’hi comptarà amb representants d’entitats de malalts i familiars, i de professionals sanitaris.

Els tallers estaran conduïts per professionals sanitaris i experts en les matèries que s’hi treballin.

Paral·lelament, a la Plaça de la Creu Alta, hi haurà punts informatius d’entitats de salut sabadellenques i s’hi realitzaran activitats familiars de petit format.  

 


 

I Edició del FÒRUM SALUT DE SABADELL

Dissabte, 1 d’abril de 2017

Centre Cívic de la Creu Alta – Cal Balsach

ctra. de Prats de Lluçanés, 6

(Sabadell)



 

També et pot interessar...