PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Prevenció de riscos i seguretat

Concurs RACC: Joves i mobilitat

A qui 'adreça: 
Alumnes d’ESO, batxillerat i formació professional.
 
Descripció:
El concurs “Joves i Mobilitat” és una proposta pedagògica i lúdica que compta amb la col·laboració del Departament d’Ensenyament, el Servei Català de Trànsit i diferents patrocinadors. Va néixer el 2007 per ajudar els estudiants d’entre 12 i 18 anys de Catalunya a reflexionar sobre la responsabilitat i els riscos que implica la conducció d’un vehicle.
La profunda transformació de la societat en els últims anys i les implicacions que se’n deriven en termes de seguretat viària, han fet evolucionar el concurs cap a una visió molt més completa i transversal del que significa avui la mobilit.
 

Continua llegint

ImprimeixCorreu-e

De vianant a ciclista

A qui s'adreça:
Alumnes de 6è d'educació primària.

Descripció:
Consta d'una sessió impartida per policies municipals on es treballen situacions quotidianes sobre la conducció amb bicicleta, amb un recordatori sobre els senyals de circulació.

Continua llegint

ImprimeixCorreu-e

Game over, no te la juguis!

A qui s'adreça:
Alumnes de 4t d’ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults.

Descripció:
L'increment de la incidència de traumatismes cranioencefàlics i de lesions medul·lars traumàtiques entre la població jove, a causa principalment dels accidents de trànsit i a les activitats esportives i de temps lliure, fa necessari el desenvolupament de programes de prevenció que difonguin aquesta problemàtica i estimulin actituds de precaució entre la població de major risc.

CONTINUA LLEGINT

ImprimeixCorreu-e

Conducció: prevenció i seguretat

A qui s'adreça:
Alumnes de 2n cicle d'ESO, batxillerat i formació professional.

Descripció:
Sessió de treball amb el grup classe, sobre la seguretat viària, impartida per policies municipals especialitzats i amb suport de material tècnic i audiovisual. Els temes que es treballen són: conducció, seguretat, alcohol i drogues.

Continua llegint

ImprimeixCorreu-e

Foc i petards, tradició i seguretat

A qui s'adreça:
Alumnes de cicle superior d'educació primària.

Descripció:
Xerrada explicativa sobre la tradició del foc, la seguretat i la prevenció dels riscos en l'encesa de fogueres i la manipulació dels petards: qui els pot llençar i com s'ha de fer. L'explicació és càrrec de representats d'una colla de foc, polícia municipal i bombers. S'acaba l'activitat amb una petita demostració al pati del centre educatiu.

Continua llegint

ImprimeixCorreu-e

RACC educa: Moute bé! Play&Learn

A qui s'adreça:
Alumnes del cicle mitjà i superior d’educació primària.

Descripció:
Joc on line a través del qual es treballa l’educació per la mobilitat recolzada en els valors i en l’aprenentatge d’hàbits de civisme i convivència que formen persones amb actituds de mobilitat respectuoses amb la societat i amb el medi ambient.

Continua llegint

ImprimeixCorreu-e