PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Època contemporània

Coneixent els jardinets de la Caixa

A qui s'adreça:
Alumnes d'educació primària.
 
Descripció:
L'activitat consisteix en una gimcana pel jardí. Els alumnes buscaran els noms científics d’arbres o plantes concretes, les escultures al jardí, comptaran quantes butaques té l’amfiteatre, dibuixaran un arbre i apuntaran les seves característiques, donaran especial èmfasi en els senyals indicatius del jardí....

Continua llegint

ImprimeixCorreu-e

Ordit i trama

A qui s'adreça:
Alumnes d’educació primària.
 
Descripció:
Taller de fabricació d’un teler manual i casolà.
En el taller, els alumnes tindran l’oportunitat de fabricar un teler manual que després es podran emportar cap a casa. D’aquesta manera, podran experimentar en primera persona com és teixir i com és l’art del tèxtil, tan arrelat a la ciutat de Sabadell.

Continua llegint

ImprimeixCorreu-e

Mosaics de colors

 
A qui s'adreça:
Alumnes de cicle mitjà i superior d'educació primària.
 
Descripció:
En aquest taller els alumnes realitzaran un mosaic amb el material utilitzat des d'època romana per a fer els mosaics, és a dir, les tessel·les de diferents colors.

Continua llegint

ImprimeixCorreu-e

Visita als edificis modernistes de la Fundació 1859 Caixa Sabadell

A qui s'adreça:
Alumnes de 2n cicle d’educació infantil, primària, ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults.

Descripció:
Aquesta activitat consisteix en una visita guiada per l'interior de la Seu de la Fundació 1859 Caixa Sabadell i també per l'antiga Escola Industrial d'Arts i Oficis (actual Espai Cultura de Sabadell), ambdós recintes construïts a començaments del segle XX i amb una intenció molt concreta, per un cantó tenir un edifici més gran on poder allotjar les oficines de Caixa Sabadell (entitat per a la qual es van construir aquests edificis) i per l’altre disposar d’una escola on la gent pogués estudiar un ofici que li permetés trobar una feina.

Continua llegint

ImprimeixCorreu-e