PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Paleontologia

Fem de paleontòlegs!

A qui s'adreça:
Alumnes d'educació primària.
 
Descripció:
Per desenterrar els fòssils,cal utilitzar martells, picoles,pinzells... Endinsa’t en el treball amb fòssils  i posa’t dins la pell d’una persona especialista en paleontologia.  Recupera fòssils i munta’ls per esbrinar a quin animal van pertànyer en el passat. Veuràs que no és fàcil, rarament es troba un esquelet sencer, sempre falten peces o estan trencades.  Malgrat aquestes dificultats, seràs capaç d’identificar-lo?

Continua llegint

Imprimeix Correu electrònic

Gairebé humans! Els primats antropomorfs

A qui s'adreça:
Alumnes d'ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults

Descripció:
Primer de tot coneixerem  els grups de vertebrats i, d’aquests ens centrarem en els mamífers. Farem una introducció als primats i les seves característiques dins del grup dels mamífers. . Seguidament, a partir de l'estudi de diferents primats fòssils, mirarem d'entendre el procés evolutiu que ha portat cap a l'aparició de la postura dreta en la nostra espècie.

Continua llegint

Imprimeix Correu electrònic

Fes servir el cap!

A qui s'adreça:
Alumnes de 2n cicle d'ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults.

Descripció:
Taller sobre evolució humana on, utilitzant les matemàtiques i les rèpliques dels principals cranis d’homínids, podrem endinsar-nos en un  tema tan interessant com és el de la nostra evolució. Es treballarà amb diferents rèpliques: Hispanopithecus laietanus, Australopithecus afarensis i Australopithecus africanus, Homo habilis, Homo ergaster, Homo heidelbergensis, Homo neanderthalensis i Homo sapiens.

Continua llegint

Imprimeix Correu electrònic

Històries de ratolins

A qui s'adreça:
Alumnes de 2n cicle d'educació infantil.

Descripció:
A partir del conte sobre un petit hàmster que demana a la seva àvia que li expliqui com eren els seus avantpassats, mirarem d’entendre el concepte d’evolució i la diversitat de micromamífers. Activitat adequada per persones amb dificultats visuals.

Continua llegint

Imprimeix Correu electrònic

  • 1
  • 2