PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

 

CA EN ES
       
Open Data Apps de la ciutat APP Ajuntament

Ets un/a innovador/a tecnològic i vols participar com a expositor en la 3ª edició del Saba-TiC a la Festa Major de Sabadell?

Què és el Saba-TiC?

El Saba-TiC és una mostra interactiva d’eines digitals i tecnològiques innovadores que pretén donar a conèixer la vessant innovadora de les entitats de Sabadell i del nostre entorn comarcal i metropolità, així com formar/informar als ciutadans en aquest àmbit. L'Ajuntament pretén difondre les noves tecnologies entre la gent jove i els infants i, alhora, trencar l'escletxa digital per raons socioeconòmiques o d’edat.

Les activitats que s’han dut a terme en les edicions anteriors han estat: tallers de robòtica i de gravació de peces sonores, tallers de disseny 3D, de fotografia immersiva 360º, prova d’ulleres de realitat augmentada, impressió i escàner 3D, robots pediàtrics en forma de dinosaure, videojocs per a persones amb diversitat funcional, entre d’altres.

Aquest any el #Sabatic18 es durà a terme el dissabte 8 de setembre, en horari de 10 a 19h.

Es busquen expositors

Per aquest motiu animem al col·lectiu emprenedor i innovador de Sabadell i els voltants, a donar a conèixer el seu producte o servei, sobretot en format de tallers grupals, per tal d’acostar les noves tecnologies a la ciutadania i que realment aprengui i posi en pràctica nous coneixements informàtics i tecnològics. És molt important que tant si és en format d’exposició com si ho és en taller, que sigui el més dinàmic possible.

Què s’ofereix?

L’Ajuntament de Sabadell posarà a disposició dels expositors un espai a l’aire lliure, tipus carpa, amb el mobiliari adequat per poder dur a terme les activitats planificades. En les dues edicions anteriors l’espai escollit va ser els Jardins de l’Espai Cultura (c/d’en Font, 25). Si hi ha necessitat de connexió wifi i elèctrica, els organitzadors ho posaran a disposició dels interessats.

El procediment a seguir

Es pot fer la sol·licitud de participació des d’avui i fins el 30 d’abril de 2018, un cop rebudes totes les inscripcions, es farà una valoració del conjunt d’activitats i es comunicarà el resultat a tothom qui hagi sol·licitat la seva participació a la jornada.

En els projectes proposats es valorarà positivament els que tinguin una finalitat pedagògica i no, en canvi, els que tinguin una voluntat merament econòmica.

Us esperem al #sabatic18 per la Festa Major de Sabadell!