PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

 

CA EN ES
       
Open Data Apps de la ciutat APP Ajuntament

La Nit la Ciència ja té blog

Al llarg del mes de maig de 2017 hi ha una programació de fins a setze activitats adreçades a la ciutadania, en benefici al projecte d’aquest any de la Nit de la Ciència; la investigació de noves eines per millorar el diagnòstic precoç del càncer colorectal, liderat des del Parc Taulí.

La Nit de la Ciència i el Coneixement de Sabadell és una iniciativa de la Fundació Bosch i Cardellach, la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), l’Ajuntament de Sabadell, la Fundació Parc Taulí (FPT), la Fundació Olga Torres (FOT) i l’Escola Superior de Disseny ESDI. La roda de premsa per a la presentació del projecte va tenir lloc el dimecres 22 de febrer al Parc Taulí.

L’acte central tindrà lloc el proper 18 de maig a 2/4 de 9 del vespre, a l‘Auditori de l’Espai Cultura de la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859 amb actuacions del Cor Vèrtex, Cor Jove de l’Escola Pia de Sabadell i del showman màgic Carles Reiet.

S’ha publicat el blog de la Nit de la Ciència on es pot trobar tota la informació pròpiament del projecte, de les activitats previstes, les beques i premis que s’atorgaran, així com les formes d’implicar-se en aquesta iniciativa. La participació d’entitats de la ciutat com el Gremi de fabricants de Sabadell, l’Acadèmia de Belles Arts de Sabadell, Sabadell Comerç Centre, el Museu del gas, entre d’altres, beneficien aquesta inciativa.

L’Ajuntament de Sabadell hi col·labora organitzant el Premi Montserrat Miró, conjuntament amb la Fundació Bosch i Cardellach i el Centre de Recursos Pedagògics del Vallès Occidental, a més de col·laborar en la organització de l’acte principal.

Més informació:

http://www.tauli.cat/nitdelaciencia/que-es/