PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Infantil

 

Passa-t'ho bé
Te'l recomano
Tot el que trobaré
Tot el que faré
Bebeteca

Què és la Xarxa de la Infància?

La Xarxa de la Infància de Sabadell, que es va constituir l'any 2007, treballa per oferir un sistema de suport mutu entre tots els equipaments i les entitats que des de diferents sectors treballen en l'àmbit de la infància. D’aquesta manera es facilita la coordinació i l'aprofitament dels recursos de l'entorn, tant professionals com els que aporta la mateixa ciutadania (entitats, grups ajuda mútua, voluntariat...), amb la finalitat d'oferir un suport homogeni i ben ampli a les famílies de la ciutat que contribueixi a la millora dels seus comportaments de criança i educació.

Si esteu interessats en formar-ne part de la Xarxa de la Infància 0-3 de Sabadell, podeu omplir la carta d'adhesió que s'adjunta i enviar-la per correu electrònic: xarxadelainfancia@ajsabadell.cat

  

Missió

La missió de la Xarxa de la Infància de Sabadell és promoure a la ciutat accions per garantir el desenvolupament integral i el benestar dels infants en l'edat de zero a tres i llurs familiars, a partir d'afavorir la participació activa de totes les persones implicades.

 

Formació realitzada

  • Adreçada a professionals

- “L'atenció a les famílies des d'una mirada sistèmica” adreçat a professionals del 0-3.

- “Metodologia per atendre alumnes amb dificultats específiques a l'escola bressol “adreçada a educadors/-es d'escola bressol conjuntament amb el CDIAP i el Centre de Recursos Pedagògics del Vallés Occidental.

  • Adreçada a pares i mares

- Xerrades sobre temes de salut, llenguatge i conducta.

- Xerrades conjuntament amb el CDIAP de formació a pares i mares amb fills/es de 0 a 3 anys: Alimentació infantil (adreçat a famílies subsaharianes) L'Afavoriment del llenguatge als més petits i l'establiment de límits als infants de 0-3 anys.

 

Fòrums on s'ha presentat la Xarxa de la Infància

- Congrés de Ciutats educadores. Sant Sebastian 2007. Presentació de la Xarxa de la Infància 0-3.

- Cercles de Comparació Intermunicipal.Diputació de Barcelona. 2009. Presentació de les línies d'actuació 0-3.

- Congrés de Ciutats Educadores. Granollers 2009. Presentació de les línies d'actuació en l'àmbit 0-3.

- II Foro de Autoridades Locales de la Periferia. Madrid Juny-2010. Presentació de “L'atenció a la infància: un model diversificat i de treball en xarxa”

- Jornades “Educació per la infància” del Ministeri d'Educació i la Federació de Municipis i Províncies. Madrid Octubre-2010. Presentació del “Model d'atenció a la infància 0-3 a Sabadell”.