PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

El rap de la convivència

Adreçat a: Alumnes de 2n cicle d'ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults. Descripció: En aquesta activitat es posen en debat diferents formes de discriminació com el racisme, la xenofòbia o la homofòbia, fent un recorregut històric per les diferents formes d’expressió social i política d’aquesta discriminació, per centrar-se en els moviments socials i polítics d’extrema dreta avui en dia.
 
Llegeix més...
 

Gimcana: De què parlem quan parlem de drogues?

A qui s'adreça: Alumnes de 4t d' ESO. Descripció: Passi d'un vídeo a cada grup de convivència sobre alcohol, tabac i cànnabis creat a Sabadell. Seguidament, els nois i noies del grup, aniran realitzant tres activitats on es treballa específicament:
 
Llegeix més...
 

Visita a l'Oficina Jove de Sabadell

A qui s'adreça: Alumnes d'ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults. Descripció: Visita a l’equipament juvenil de Sabadell, on un professional de joventut fa una explicació exhaustiva del que hi poden trobar i de quin ús en poden fer d’aquest servei amb l’objectiu de donar a conèixer el "Recurs dels recursos" del jovent de Sabadell.
 
Llegeix més...
 

Gimcana: afectivitat i sexualitat

A qui s'adreça: Alumnes de 3r d'ESO. Descripció: Passi d'un vídeo curt a cada grup estable d'alumnes, per situar l’alumnat en el tema que es treballarà. Seguidament aniran fent quatre activitats dinàmiques en petits grups per on es treballaran diferents aspectes relacionats amb la sexualitat i l’afectivitat.
 
Llegeix més...
 

No, no són bromes

A qui s'adreça: Alumnes de 1r d’ESO. Descripció: Bullying. Tothom n'ha sentit a parlar, però sabem identificar-ho? No. No són bromes.
 
Llegeix més...
 

Amical de Mauthausen: la memòria de la deportació republicana i l'holocaust

A qui s’adreça: Alumnes de 2n cicle d’ESO i batxillerat. Descripció: L'any 1962, exdeportats i exdeportades dels camps de concentració nazis constitueixen l'associació Amical de Mauthausen i altres camps i de totes les víctimes del nazisme a Espanya.
 
Llegeix més...
 

Acabo l'ESO o el batxillerat, i ara què?

A qui s'adreça Alumnes de 2n cicle d'ESO i batxillerat. Descripció: Sessió informativa on s’exposen els diferents itineraris que els alumnes poden optar.
 
Llegeix més...
 

Què no faries per amor? En l'amor, no tot s'hi val!

Aqui s'adreça: Alumnes de Batxillerat. Descripció: A través de diverses dinàmiques, es connecta l'alumnat a exemples i vivències relacionades amb la violència de gènere, que els hi són molt quotidianes i properes a ells i a elles (watshapp, expressions, anècdotes, etc.).
 
Llegeix més...
 

No t'aturis: el món al teu abast

A qui s'adreça: Alumnes de batxillerat i formació professional. Descripció: Xerrada-taller sobre el què és la mobilitat internacional per a joves, fent una reflexió inicial del què s'ha de tenir en compte abans de marxar a l’estranger i sobre perquè marxen o volen marxar. Després s'explicarà breument quines són les possibles i més comunes oportunitats de treball, de pràctiques, d'estudis, d'aprenentatge d’idiomes i de voluntariat.
 
Llegeix més...
 

Qui som els Rroma? Taller de cultura gitana

A qui s'adreça:  Alumnes d'ESO, batxillerat i formació professional. Descripció:  Aquest projecte consisteix en una activitat, en què dos educadors gitanos expliquen l’origen geogràfic i històric del poble gitano, quina és la situació de la seva llengua i la distribució geogràfica actual, així com els símbols identificadors del poble gitano.
 
Llegeix més...
 

Contes Rromane. Taller de contacontes gitano

A qui s'adreça:  Alumnes de cicle superior d'educació primària. Descripció:  Aquest projecte consisteix en una activitat, en què dos educadors gitanos, acompanyats de música de guitarra en directe, narren i escenifiquen contes populars gitanos, introduint el concepte de l’idioma gitano (Rromano), i explicant l’origen del poble gitano amb una dinàmica lúdica i participativa.
 
Llegeix més...
 

Com em veig, com em sento, com actuo

A qui s'adreça:  Alumnes de 1r cicle d’ESO. Descripció: El taller pretén abordar la pressió social que patim les persones sobre la construcció dels nostres cossos. Aquesta pressió, exercida sobre els joves en una etapa de construcció de la seva identitat, afecta de múltiples formes que s'analitzen al llarg del taller.
 
Llegeix més...