PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Aprèn a moure't amb seguretat

A qui s'adreça: Alumnes de 2n d'educació primària. Descripció:Sessió impartida per policies municipals al centre educatiu, amb un programa informàtic, on la mascota EVI escenifica diverses situacions quotidianes de la via pública. 
 
Llegeix més...
 

De vianant a ciclista

A qui s'adreça: Alumnes de 6è d'educació primària. Descripció: Consta d'una sessió impartida per policies municipals on es treballen situacions quotidianes sobre la conducció amb bicicleta, amb un recordatori sobre els senyals de circulació.
 
Llegeix més...
 

Conducció: prevenció i seguretat

A qui s'adreça: Alumnes de 2n cicle d'ESO, batxillerat i formació professional. Descripció: Sessió de treball amb el grup classe, sobre la seguretat viària, impartida per policies municipals especialitzats i amb suport de material tècnic i audiovisual. Els temes que es treballen són: conducció, seguretat, alcohol i drogues.
 
Llegeix més...
 

Foc i petards, tradició i seguretat

A qui s'adreça: Alumnes de cicle superior d'educació primària. Descripció: Xerrada explicativa sobre la tradició del foc, la seguretat i la prevenció dels riscos en l'encesa de fogueres i la manipulació dels petards: qui els pot llençar i com s'ha de fer. L'explicació és càrrec de representats d'una colla de foc, polícia municipal i bombers. S'acaba l'activitat amb una petita demostració al pati del centre educatiu.
 
Llegeix més...
 

Com veus el risc al carrer?

  A qui s'adreça: Alumnes de 4t d'educació primària.   Descripció: És una activitat que es realitza a l'aula del centre educatiu, a càrrec dels agents de la Policia Municipal sobre el risc al carrer.
 
Llegeix més...