PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Gimcana: De què parlem quan parlem de drogues?

A qui s'adreça: Alumnes de 4t d' ESO. Descripció: Passi d'un vídeo a cada grup de convivència sobre alcohol, tabac i cànnabis creat a Sabadell. Seguidament, els nois i noies del grup, aniran realitzant tres activitats on es treballa específicament:
 
Llegeix més...
 

Gimcana: afectivitat i sexualitat

A qui s'adreça: Alumnes de 3r d'ESO. Descripció: Passi d'un vídeo curt a cada grup estable d'alumnes, per situar l’alumnat en el tema que es treballarà. Seguidament aniran fent quatre activitats dinàmiques en petits grups per on es treballaran diferents aspectes relacionats amb la sexualitat i l’afectivitat.
 
Llegeix més...
 

El sexe mola si tu decideixes

A qui s'adreça: Alumnes de PFI  i escoles d'adults. Descripció: Els tallers, realitzats amb col·laboració del professorat, són intervencions participatives per treballar aspectes d'educació de la sexualitat i de l'afectivitat.
 
Llegeix més...
 

Relacions a través de la pantalla!

A qui s'adreça: Alumnes de 2n cicle d'ESO, batxillerat i formació professional. Descripció: Xerrada dinàmica sobre les relacions a través de les pantalles. S’aborden els conflictes a través de les pantalles i es proposen pràctiques per a un ús que no generi problemes i/o aporti solucions individuals i col·lectives des de l’empatia.
 
Llegeix més...
 

Dents netes, sí!

A qui s'adreça: Alumnes de cicle inicial d'educació primària. Descripció: Teatre de titelles i posterior debat amb l'alumnat per promoure la salut buco-dental i la limitació del consum de llaminadures. Es treballarà d'una forma lúdica.
 
Llegeix més...
 

Estàs pantallat?

A qui s'adreça: Alumnes de cicle superior d'educació primària. Descripció: Obra de teatre de petit format en català realitzat per dues actrius i educadores socials que desenvolupen diferents situacions properes als infants i adolescents, relacionades amb l'ús abusiu de pantalles. A continuació es planteja un debat per copsar l'absurditat de les situacions teatralitzades i ajudar a reflexionar sobre un ús més responsable de les TIC.
 
Llegeix més...
 

Festa, gènere i drogues

A qui s'adreça: Alumnes de PFI, cicles formatius i escoles d'adults. Descripció: Taller participatiu que consta de dues sessions per reflexionar sobre les actituds que poden espatllar l’objectiu de la festa, passar-ho bé, potenciades per l’abús del consum d’alcohol o d’altres drogues. Treball sobre temes com l'assetjament, agressivitat, possessivitat en les relacions de parella, discriminació sexual, etc. Incorpora elements de gènere. L'activitat està dinamitzada per professionals de Promoció de la Salut i del SAID (Servei d’Atenció i Informació en Drogues i Pantalles).
 
Llegeix més...
 

Classe sense fum

A qui s'adreça: Alumnes de 1r cicle d'ESO. Descripció: Programa escolar de prevenció del tabaquisme coordinat per l’Agència de Salut Pública de Catalunya del Departament de Salut i el Departament d’Ensenyament en col·laboració amb altres institucions. 
 
Llegeix més...
 

Abaixa els fums!

A qui s'adreça: Alumnes de 1r cicle d'ESO. Descripció: Es tracta d'un recurs educatiu que consta d'un vídeo i 4 fitxes amb proposta d’activitats per treballar amb l’alumnat a l'aula, diferents aspectes de la prevenció del consum del tabac.
 
Llegeix més...