PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

CD Joves emprenedors

A qui s'adreça: Alumnes d’ESO. Descripció: La finalitat de l’aplicació és oferir una eina informàtica, al porfessorat, el CD de Joves emprenedors/es, com a instrument per a la difusió de la cultura emprenedora des d’una perspectiva amena i propera.
 
Llegeix més...
 

Seminari de sensibilització per emprendre

A qui s'adreça: Alumnes d'ESO,  batxillerat i formació professional. Descripció: Programa per fomentar la cultura emprenedora entre diversos grups, donant a conèixer els recursos i les eines necessàries per desenvolupar correctament l’iniciativa emprenedora (perfil de les persones emprenedores), com generar idees de negoci i com plasmar-ho mitjançant un Pla d’empresa.
 
Llegeix més...
 

Taller de creativitat

A qui s'adreça: Alumnes d’ESO.   Descripció: Mitjançant un taller de creativitat es dinamitza la creació d’un nou producte, amb el seu logo i el seu missatge comercial (eslògan). S’ofereixen diversos elements com a matèria prima tals com gots de plàstic, clips o escuradents. Al final de la sessió han de defensar el nou producte davant de la classe per tal de poder triar quina és la idea més innovadora d’entre totes.
 
Llegeix més...
 

Taller grupal del Pla d'empresa

A qui s'adreça: Alumnes de batxillerat i formació professional.   Descripció: L'activitat comença amb una reunió del grup classe per triar i pactar conjuntament quin tipus de negoci es crearà. Una vegada decidit, es divideix la classe en 3 grups que corresponen als apartats més importants que integren un pla d’empresa: pla de màrqueting, pla operatiu i pla econòmic i financer (la resta d’apartats es farà de manera conjunta). Els grups han d’interaccionar entre ells per tel d’aconseguir un treball coherent i equilibrat entre
 
Llegeix més...
 

Taller per descobrir el potencial: portafolis de l'autoconeixement

A qui s'adreça: Alumnes 2n cicle d’ESO.   Descripció: Activitat preferentment presencial, si l’evolució de la pandèmia COVID-19 no ho permet, es farà una adaptació de l’activitat per poder oferir-la als centres mitjançant videoconferència, amb les adaptacions oportunes i canviant l’activitat pràctica d’autoconeixement i valors per una altra activitat adient.  
 
Llegeix més...
 

Taller: crea el teu CV

A qui s'adreça: Alumnes 2n cicle d’ESO, batxillerat i formació professional.   Descripció: Les eines de recerca de feina han anant evolucionant com a conseqüència de l'alta competitivitat del mercat laboral.
 
Llegeix més...
 

Programes i serveis del Vapor Llonch

A qui s'adreça: Alumnes 2n cicle d’ESO, batxillerat i formació professional.   Descripció: Sessió informativa on es donaran a conèixer els programes i serveis ocupacionals que s'ofereixen des de Vapor Llonch.
 
Llegeix més...