PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Els castellers a l'escola

A qui s'adreça: Alumnes de P4, P5,educació primària i ESO. Descripció: El taller pretén donar a conèixer el món dels castells als infants d'una manera entenedora i lúdica, incloent-hi l'aprenentatge de jocs i moviments per realitzar petites construccions castelleres.
 
Llegeix més...
 

Mira qui et mira. Els retrats de la col·lecció permanent

A qui s'adreça: Alumnes de 2n cicle d'educació infantil, cicle inicial i mitjà d'educació primària. Descripció: Un personatge explicarà un conte als infants en el qual els protagonistes són personatges dels quadres, centrant així la mirada sobre les obres, alhora que els submergeix en el Sabadell d'aquell temps.
 
Llegeix més...
 

Festival "el Petit"

A qui s'adreça:      Alumnes d'escoles bressol i educació infantil   Descripció:      Espectacles vinguts de diferents territoris, de durada reduïda, que estimulen els  sentits, pensats per a la proximitat que volen apropar l'experiència de les arts escèniques, d'una manera intensa i singular.
 
Llegeix més...
 

Espectacles de dansa a laSala

A qui s'adreça:      Alumnes d'educació infantil, educació primària i ESO.   Descripció:    Conjunt d'espectacles dins de les arts escèniques amb aportació al desenvolupament integral de l'infant i adolescent. Per això és necessari, en primer lloc, que en gaudeixi, i així, progressivament, anirà coneixent aquests llenguatges i adquirint un esperit crític.
 
Llegeix més...
 

Psicomotricitat per a nens i nenes P3- P4- P5

A qui s'adreça: Alumnes d'educació infantil. Descripció: Trobada matinal entre diferents escoles per fer activitats psicomotrius: jocs on es treballarà l’esquema corporal, el control postural i la lateralitat, circuits d’equilibris i jocs amb el paracaigudes per a l’exploració de l’espai i estructuració del temps etc.
 
Llegeix més...
 

Jocs, metodologies i tècniques de relaxació a l'aula

A qui s'adreça: Alumnes d'educació infantil (P5), primària, ESO i batxillerat. Descripció: L’activitat consta de tres jornades:
 
Llegeix més...
 

El Titanosaure i els seus amics

A qui s'adreça:  Alumnes d'educació infantil   Descripció: Activitat on coneixerem el Titanosaure i d'altres espècies que van conviure amb ell. Tot això amb dinàmiques molt divertides on els nens en són els protagonistes. 
 
Llegeix més...
 

XXXVII Mostra de Teatre

A qui s'adreça: Alumnes de 2n cicle d'educació infantil, educació primària, ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults. Descripció: L' activitat consisteix en la preparació d'una representació teatral  en sí del taller de teatre del centre.  Els grups d'alumnes interessats preparen, amb el professorat o el monitoratge del centre, les obres al llarg del curs escolar. Aquestes es representaran en  diferents espais de la ciutat: La Sala, centres cívics, als propis centres...
 
Llegeix més...
 

Sense títol. Viu l'art contemporani

A qui s'adreça: Alumnes de 2n cicle d'educació infantil, educació primària, ESO i batxillerat. Descripció: Taller d’introducció a l'art contemporani. A partir d’uns exercicis es desenvoluparan els objectius plantejats treballant els temes a partir de la música, la dansa, la  pintura, l’escultura, el moviment, els colors, les sensacions o les emocions.
 
Llegeix més...
 

Jornada aquàtica per a nens i nenes de P3 a P5

A qui s'adreça: Alumnes d'educació infantil Descripció: L’activitat consta d’una sessió matinal a la piscina d’aquajoc del Club Natació Sabadell Can Llong per fer una jornada amb activitats psicomotrius dins el medi aquàtic.
 
Llegeix més...
 

Els colors de la llum

A qui s'adreça: Alumnes de P5 i d'educació primària. Descripció: La proposta d’aquest taller es descobrir les característiques i propietats que té la llum, a partir de diverses activitats i experiments.
 
Llegeix més...
 

Matemàtiques infantil

A qui s'adreça: Alumnes de P4 i P5.   Descripció: En aquest taller es proposa exercitar les matemàtiques a partir de jocs varis relacionats amb les matemàtiques.
 
Llegeix més...
 

El camí que no duia enlloc. Conte amb titelles i teatrins

A qui s'adreça: Alumnes d'educació infantil. Descripció: Reconeixement de l’art sabadellenc dels segles XIX i XX per mitjà d’un conte amb titelles i teatrins, amb explicacions i anècdotes que Marià Burguès, cronista local, va recollir al llibre Sabadell del meu record, on ens situarem a cavall del canvi del segle XX, en el pas del Sabadell agrari i artesà al Sabadell industrial.
 
Llegeix més...