PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Taller de disseny d'un producte

A qui s'adreça:  Alumnes de batxillerat i formació professional. Descripció: El taller ens permetrà dissenyar un producte i donar una segona vida al plàstic.
 
Llegeix més...
 

Taller de disseny d'interiors

  A qui s'adreça: Alumnes de batxillerat i formació professional.   Descripció: El taller pretén donar una aproximació al disseny d'interiors d'una manera transversal mitjançant un exercici pràctic.
 
Llegeix més...
 

Act(h)um

A qui s'adreça:  Alumnes de batxillerat i formació professional. Descripció: Sabies que la teva samarreta, abans de que te la posis per primera vegada, ha passat per una mitja de 100 mans? De què estan fetes les coses que tens al teu voltant? Ets conscient de què compres i per què? Saps què és el consum responsable? Planteja't aquestes preguntes.
 
Llegeix més...
 

Cartografies cromàtiques

A qui s'adreça:  Alumnes de batxillerat i formació professional. Descripció: El color és un dels principals elements que s'empren l'hora de dissenyar productes, serveis i experiències, ja que es tracta d'un factor clau en el desenvolupament de la nostra activitat quotidiana.
 
Llegeix més...
 

Taller de producció audiovisual

A qui s'adreça:  Alumnes de batxillerat i formació professional. Descripció: Mitjançant aquest taller, els alumnes es veuran familiaritzats amb el procés de producció audiovisual, tant la part tècnica i logística, com els rols de l’equip de rodatge i les seves funcions: director, productor, guionista, director de fotografia, vestuari i art.
 
Llegeix més...
 

Realitat augmentada

A qui s'adreça:  Alumnes de batxillerat i formació professional. Descripció: La Realitat Augmentada permet visualitzar informació gràfica afegida al món real a través d'un dispositiu amb càmera de vídeo incorporada com, per exemple, un telèfon mòbil o una tauleta.
 
Llegeix més...