PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Act(h)um

A qui s'adreça:  Alumnes de batxillerat i formació professional. Descripció: Sabies que la teva samarreta, abans de que te la possis per primera vegada, ha passat per una mitja de 100 mans? De què estan fetes les coses que tens al teu voltant? Ets conscient de què compres i per què? Saps què és el consum responsable? Planteja't aquestes preguntes.
 
Llegeix més...
 

Tecnologia i societat 4.0

  A qui s'adreça: Alumnes de batxillerat i formació professional de grau mitjà   Descripció: L’enorme desenvolupament tecnològic en que la societat es veu immersa s’està realitzant a un ritme vertiginós i, tot sovint, sense reflexionar sobre les conseqüències que aquest pot tenir sobre la societat actual i del futur.
 
Llegeix més...
 

Realitat augmentada

A qui s'adreça:  Alumnes de batxillerat i formació professional. Descripció: La Realitat Augmentada permet visualitzar informació gràfica afegida al món real a través d'un dispositiu amb càmera de vídeo incorporada com, per exemple, un telèfon mòbil o una tauleta.
 
Llegeix més...
 

Vides filtrades

A qui s'adreça:  Alumnes de batxillerat i formació professional. Descripció: El taller partirà de les xarxes socials i Internet com a escenari eficaç d’extracció de dades per a crear escenaris cromàtics a partir de l’estudi dels comportaments socials.
 
Llegeix més...
 

Taller d'impressió 3D

A qui s'adreça:  Alumnes de batxillerat i formació professional. Descripció: El taller ens permetrà imprimir i endur-nos un objecte personalitzat a casa. Utilitzant un software gratuït i online de modelatge 3D aprendrem a dissenyar de manera fàcil i ràpida qualsevol peça que imaginem. 
 
Llegeix més...
 

Dissenyem un loft

A qui s'adreça:  Alumnes de batxillerat i formació professional. Descripció: El taller aproximarà als alumnes la metodologia del disseny d’espais. Organitzat en dues parts, el taller introduirà la professió de l'interiorista i mostrarà alguns dels referents en habitatge.
 
Llegeix més...