PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Conec el meu cos

  A qui s'adreça:  Alumnes d'educació infantil Descripció: Sessió de 2h al Gimnàs Municipal de Sabadell on els infants experimenten diferents sensacions d'autopropiocepció, amb materials didàctics especialitzats, com ara inflables, barres i anelles per penjar-se, rampes i plans inclinats, etc.
 
Llegeix més...
 

El meu món de cap per avall

  A qui s'adreça:  Alumnes de cicle inicial i cicle mitjà d'educació primària Descripció: Sessió de 2h al Gimnàs Municipal de Sabadell on els nens i les nenes aprendran a controlar el seu cos i gestionar diferents sensacions en realitzar voltejos, canvis de planol i treballs amb alçada.
 
Llegeix més...
 

Al carrer, acrobàcies amb cap

  A qui s'adreça:  Alumnes d'ESO i batxillerat Descripció: Iniciació a les tècniques bàsiques del parkour, l'acrobàcia i els moviments de cal·listènia.
 
Llegeix més...
 

Vull fer acrobàcies

  A qui s'adreça:  Alumnes de cicle superior d'educació primària Descripció: Sessió de 2h al Gimnàs Municipal de Sabadell, on les nenes i els nens aprendran les tècniques bàsiques en les que es basa l'aprenentatge de les principals acrobàcies comunes a les disciplines de gimnàstica artística, salts de trampolí, natació sincronitzada, fitkids, aeròbic, dansa acrobàtica, parkour o tècniques de circ.
 
Llegeix més...