PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Cànons estètics i salut mental

A qui s'adreça: Alumnes de batxillerat, formació professional i escoles d'adults.   Descripció: Naomi Wolf afirma que "la dieta és el sedant polític més potent en la història de les dones" i en aquest taller reflexionarem sobre les implicacions que tenen en la salut mental, l'autoestima i la projecció personal i professional, els ideals de bellesa actuals. 
 
Llegeix més...
 

Gestió de la frustració

A qui s'adreça: Alumnat de batxillerat, formació professional i escoles d'adults.   Descripció: Taller per a saber ajustar expectatives. Identificar els motius que ens generen frustració i implementar tècniques per a gestionar-la i reduir el malestar. 
 
Llegeix més...
 

Gestió de l'ansietat

A qui s'adreça: Alumnat de formació professional i escoles d'adults.   Descripció: En els últims anys, hi ha hagut un increment de joves que tenen patiment emocional i manca d'eines per afrontar situacions de tensió, com poden ser les presentacions orals, els exàmens o d'altres de caràcter personal (ruptures amoroses, desacords amb amistats, canvis familiars, etc.).
 
Llegeix més...
 

Taller per a la justícia global

A qui s'adreça: Alumnat de batxillerat.   Descripció: Taller de sensibilització, reflexió i desenvolupament del pensament crític, que s'emmarca en l'àmbit i les premisses de l'educació per a la justícia global.
 
Llegeix més...