PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

RACC educa: Mou-te bé! On Tour

A qui s'adreça: Alumnes d'educació primària. Descripció: Mou-te Bé! On Tour és una activitat d’educació en mobilitat sostenible i segura de la Fundació RACC que simula en un circuit una Zona 30 urbana, on hi han de conviure diferents usuaris, diferents motius i trajectes de mobilitat i diferents mitjans de transport (bicicletes, patinets, skates,...)
 
Llegeix més...
 

Pràctica de producció de biogàs a Can Barba

A qui s'adreça: Alumnes de 2n cicle d'ESO i batxillerat. Descripció: Durant aquest curs l'activitat es podrà fer de forma presencial o virtual en funció dels interessos del centre educatiu. L’activitat, que es desenvolupa a la Planta de Biometanització de Can Barba. S’inicia amb una presentació on s’explica què és el biogàs, com es genera, quines aplicacions té i la relació de les activitats quotidianes que realitzem els ciutadans i la seva repercussió en la generació de residus.
 
Llegeix més...
 

Escape Room, retorn a la Terra

A qui s'adreça: Alumnes d'educació primària i ESO. Descripció: El Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental ofereix una activitat educativa basada en un joc d’escapament, amb el fil conductor de la recollida selectiva i la prevenció de residus a escala local i global, mitjançant la gamificació.
 
Llegeix més...
 

Formació en disseny 3D d’edificis esportius i emblemàtics de la ciutat de Sabadell

A qui s'adreça: Alumnes del cicle superior d'educació primària i ESO. Descripció: Proposta educativa que permet endinsar-se en el món de la impressió en 3D, conèixer els materials que s'utilitzen, els extrusors que donen forma als materials, saber com funciona la impressió d'edificis del carrer en 3D, i sobretot, que hem de fer per a que funcioni correctament!
 
Llegeix més...
 

Introducció a l'escalada

A qui s'adreça: Alumnes de cicle mitjà i cicle superior d'educació primària, ESO i batxillerat. Descripció: L’activitat es durà a terme a les instal·lacions de l’Escola d’Escalada La Panxa del Bou (Sabadell).
 
Llegeix més...
 

Teatre científic: el mag Merlí

A qui s'adreça: Alumnes de P4, P5 i cicle inicial d'educació primària. Descripció: Per fi, el Mag Merlí, està disposat a compartir amb nosaltres els seus secrets més preuats!!!
 
Llegeix més...
 

Perspectiva de gènere i sexualitat, Creu Roja Sabadell

  A qui s'adreça: Alumnes de l'ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults   Descripció: Es tracta d’una activitat de sensibilització, participativa i de reflexió on es treballen continguts sobre la prevenció de les violències masclistes amb joves i professionals, que inclou com tenir unes relacions sexuals sanes, amb protecció.
 
Llegeix més...
 

La ciutat dels residus

  A qui s'adreça: Alumnes de 2n cicle d'educació infantil. Descripció: L'activitat, que es realitzar únicament de forma virtual, tracta sobre el concepte de residu i els diferents espais de la ciutat on es generen. Els alumnes crearan una ciutat amb diferents elements.
 
Llegeix més...
 

Kin ball a l'escola

A qui s'adreça: Alumnes de cicle mitjà i cicle superior d'educació primària, ESO i batxillerat. Descripció: L’activitat està composta per una jornada de formació presencial de treball teòric-pràctic que anirà a càrrec d’un expert en aquesta modalitat esportiva.
 
Llegeix més...
 

Espectacles a l'Estruch

A qui s'adreça: Alumnes de batxillerat i formació professional. Descripció: L’Estruch vol realitzar una programació teatral que interpel·li els joves, aquest espectacle està adreçat precisament a aquest col·lectiu i al finalitzar es realitzarà un petit debat.
 
Llegeix més...
 

Iniciació a la gimnàstica artística

A qui s'adreça: Alumnes de cicle mitjà i cicle superior d'educació primària, ESO i batxillerat. Descripció: Aquesta activitat es desenvolupa durant 2 sessions de 60 minuts amb un tècnic especialista.
 
Llegeix més...
 

MiniSíndic@s! Enquesta i treball de camp al Districte

A qui s'adreça: Alumnes de cicle superior d'educació primària, ESO, batxillerat, formació professional i escoles d’adults. Descripció: Explicació sobre què és la Síndica Municipal de Greuges, apropament a la Declaració Universal dels Drets Humans i enquesta i treball de camp, a l'entorn més proper, sobre un conflicte comunitari.  
 
Llegeix més...
 

Colpbol a l'escola

A qui s'adreça: Alumnes de cicle mitjà i cicle superior d'educació primària, ESO i batxillerat. Descripció: El colpbol és un esport innovador i emergent, amb unes altes potencialitats integradores i educatives, que fomenta la màxima participació de l’alumnat independentment del seu nivell físic i promou la contínua cooperació entre els participants, reduint l’individualisme d’altres esports col·lectius.
 
Llegeix més...
 

Trobades virtuals amb defensors i defensores internacionals de drets humans

  A qui s'adreça:      Alumnes d'ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults.   Descripció:      Xerrades virtuals amb defensors i defensores internacionals dels drets humans per tal de sensibilitzar i donar a conèixer la seva tasca i la importància de les seves lluites.
 
Llegeix més...
 

Speed-Ball a l'escola

A qui s'adreça: Alumnes de cicle mitjà i cicle superior d'educació primària, ESO i batxillerat. Descripció: L’speed-ball és un esport que neix a Egipte, com una forma de practicar el tenis sense haver d’anar a buscar la pilota cada vegada.
 
Llegeix més...
 

Basket Beat

A qui s'adreça: Alumnes de cicle mitjà i cicle superior d'educació primària, ESO i batxillerat. Descripció: L’esport i la música són dues de les manifestacions culturals més freqüents en tots els llocs i contextos socials. El taller de Basket Beat, és una activitat corporal que consisteix en fer música amb pilotes de bàsquet mentre s’entrenen habilitats per a la vida com el pensament crític, la comunicació assertiva o la presa de decisions. El taller té una durada de dues sessions.
 
Llegeix més...
 

El Centre d'Esports Sabadell s'apropa a l'escola

A qui s'adreça: Alumnes de cicle mitjà i cicle superior d'educació primària, ESO i batxillerat. Descripció: L’activitat consta d’una visita a l’Estadi de la Nova Creu Alta on es farà un recorregut per la instal·lació: els vestuaris, la sala de premsa (on es visualitzarà un vídeo del CE Sabadell i a posteriori l’alumnat exercirà de “periodistes”), el camp (on faran una petita sessió pràctica de futbol) i la Sala Vip (on a mode de cloenda els alumnes gaudiran d’un petit piscolabis i es
 
Llegeix més...
 

Iniciació al tir olímpic

A qui s'adreça: Alumnes de cicle mitjà i cicle superior d'educació primària, ESO i batxillerat. Descripció: Aquest programa consta d’una sessió matinal de 2 hores a les instal·lacions esportives del Club de Tir de Sabadell per iniciar-se en la disciplina esportiva del tir olímpic, esport en el qual la força mental i la força física s’integren en un punt precís.
 
Llegeix més...
 

Holocaust i deportació: història, memòria i cinema

A qui s’adreça: Alumnes de 2n cicle d’ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults Descripció: L'activitat consisteix en la presentació de l’Holocaust i la Deportació Republicana, cercant la implicació i participació de l'alumnat, a partir d’una seqüència de 5 breus fragments cinematogràfics (24’39’’), extrets de films de ficció produïts durant les dues últimes dècades (2001-2018).
 
Llegeix més...
 

Introducció al Karate

A qui s'adreça: Alumnes de cicle mitjà i cicle superior d'educació primària, ESO i batxillerat. Descripció: A través de l’entrenament i de l’aprenentatge del karate, es desenvolupa la capacitat d’esforç per aconseguir els objectius marcats: el respecte, la constància, la concentració, el treball en equip, etc...són les bases per a uns bons resultats.
 
Llegeix més...