PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Exposició itinerant: 150 aniversari de la Primera República i el federalisme a Sabadell

A qui s'adreça: Alumnes d'ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults. Descripció: Exposició itinerant pels centres cívics de la ciutat que vol posar en valor a Sabadell, com a focus del federalisme en la constitució i desenvolupament de la Primera República.
 
Llegeix més...
 

Taller de disseny d'un producte

A qui s'adreça:  Alumnes de batxillerat i formació professional. Descripció: El taller ens permetrà dissenyar un producte i donar una segona vida al plàstic.
 
Llegeix més...
 

Taller de disseny d'interiors

  A qui s'adreça: Alumnes de batxillerat i formació professional.   Descripció: El taller pretén donar una aproximació al disseny d'interiors d'una manera transversal mitjançant un exercici pràctic.
 
Llegeix més...
 

Cartografies cromàtiques

A qui s'adreça:  Alumnes de batxillerat i formació professional. Descripció: El color és un dels principals elements que s'empren l'hora de dissenyar productes, serveis i experiències, ja que es tracta d'un factor clau en el desenvolupament de la nostra activitat quotidiana.
 
Llegeix més...
 

Taller de producció audiovisual

A qui s'adreça:  Alumnes de batxillerat i formació professional. Descripció: Mitjançant aquest taller, els alumnes es veuran familiaritzats amb el procés de producció audiovisual, tant la part tècnica i logística, com els rols de l’equip de rodatge i les seves funcions: director, productor, guionista, director de fotografia, vestuari i art.
 
Llegeix més...
 

Setmana Europea de la Prevenció de Residus (EWWR)

A qui s'adreça: Alumnes de 2n cicle d'educació infantil, educació primària, ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults. Descripció: La Setmana Europea de la Prevenció de Residus té per objectiu organitzar accions de sensibilització sobre la prevenció de residus arreu d'Europa.
 
Llegeix més...
 

El trivial dels ODS

  A qui s'adreça: Alumnes de cicle superior d'educació primària, ESO i batxillerat. Descripció: "El trivial dels ODS" és un joc de preguntes i respostes relacionades amb diferents temàtiques que aborda l'Agenda 2030 i els ODS.
 
Llegeix més...
 

Xiula: Taller estràbic a l'aula

A qui s'adreça: Alumnes del cicle superior d'educació primària, ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults. Descripció: El Taller Estràbic és una proposta de treball vivencial a l'aula amb el Grup de músics XIULA, sobre la diversitat i els vincles afectius del grup classe.
 
Llegeix més...
 

Visita guiada al cuniculus de Sant Pau de Riu-Sec

A qui s'adreça: Alumnes de cicle superior d'educació primària, ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults. Descripció: Visita guiada al Cuniculus (aqüeducte subterrani) d’època romana de Sant Pau de Riu-Sec.
 
Llegeix més...
 

Taller d'economia social i solidària

A qui s'adreça: Alumnes d’ESO, batxillerat i formació professional. Descripció: Explicació sobre principis i valors cooperatius, tipus de cooperatives i la importància de l’economia social a partir de cooperatives i entitats del municipi.
 
Llegeix més...
 

Setmana Internacional del Compost (ICAW)

A qui s'adreça: Alumnes de 2n cicle d'educació infantil, educació primària i ESO. Descripció: La Setmana Internacional del Compost (ICAW) és una iniciativa per informar i promoure l’ús del compost, explicar d’on prové, com s’ha d’utilitzar i quins són els seus beneficis.
 
Llegeix més...
 

Sobre les drogues, què en sabem?

  A qui s'adreça: Alumnes de 4t d'ESO.   Descripció: Activitat que consta d'una introducció mitjançant un vídeo, seguida del contingut sobre la prevenció de les drogues, un assessorament i una proposta d'activitats posteriors, a realitzar a l'aula.
 
Llegeix més...
 

Els gats comunitaris, els nostres petits veïns

A qui s'adreça: Alumnes d'educació primària. Descripció: Xerrada participativa per treballar amb l'alumnat la convivència responsable amb els gats que viuen a la ciutat.
 
Llegeix més...
 

Visita al Centre Humanitari de la Creu Roja

  A qui s'adreça: Alumnes de cicle mitjà i superior d'educació primària, ESO, batxillerat i formació professional. Descripció: Visita guiada al Centre Humanitari de la Creu Roja a Catalunya, a Sant Martí de Tous.
 
Llegeix més...
 

Jornada multiesportiva al CNS

A qui s'adreça: Alumnes de cicle superior d'educació primària, ESO, batxillerat i formació professional. Descripció: Jornada en la qual els alumnes practicaran en diferents grups i de manera rotatòria, diversos esports i pràctiques esportives, amb la possibilitat d´escollir entre activitats en sec, d'aigua o combinades.
 
Llegeix més...
 

Cànons estètics i salut mental

  A qui s'adreça: Alumnes de batxillerat, formació professional i escoles d'adults.   Descripció: Naomi Wolf afirma que "la dieta és el sedant polític més potent en la història de les dones" i en aquest taller reflexionarem sobre les implicacions que tenen en la salut mental, l'autoestima i la projecció personal i professional, els ideals de bellesa actuals. 
 
Llegeix més...
 

Gestió de la frustració

  A qui s'adreça: Alumnes de batxillerat, formació professional i escoles d'adults.   Descripció: Taller per a saber ajustar expectatives. Identificar els motius que ens generen frustració i implementar tècniques per a gestionar-la i reduir el malestar. 
 
Llegeix més...
 

Al marge de la norma

A qui s'adreça Alumnes de 4t d'ESO. Descripció: Aquesta dinàmica pretén acostar els i les joves al col·lectiu LGBTI+ per conèixer la diversitat i desmuntar els mites que l'envolten.
 
Llegeix més...
 

Espais i símbols de poder 1: la Segona República a Sabadell (1931-1939)

A qui s'adreça: Alumnes d'ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults. Descripció: Itinerari pel centre de la ciutat amb parades en espais (carrers, monuments, el Círcol Republicà i Federal, ...) en els que hi ha associats fets relacionats amb la Segona República.
 
Llegeix més...
 

On son les ofertes de feina? Esbrina com buscar-les!

  A qui s'adreça: Alumnes de formació professional.   Descripció: Quan arriba el moment de buscar feina cal saber definir la teva estratègia de recerca de feina. 
 
Llegeix més...