PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Taller de mems

A qui s'adreça: Alumnes de 2n d’ESO. Descripció: La Plataforma per la LLengua proposa un taller de mems en català. Actualment, a ningú se li escapa que internet és l’univers on tot succeeix, i les xarxes socials s’'han convertit en les actuals places públiques, on la informació corre sense parar i tot es comenta.
 
Llegeix més...
 

Taller de glosa i rumba

A qui s'adreça: Alumnes de 3r d'ESO. Descripció: Projecte pedagògic d'aprenentatge de les modalitats i tècniques de la cançó improvisada per tal d'incentivar l’ús de la llengua en l’àmbit escolar, però fusionada amb la rumba.
 
Llegeix més...
 

Taller de diversitat lingüística

A qui s'adreça: Alumnes de 1r d’ESO. Descripció: La Plataforma per la Llengua proposa fer tallers educatius per afavorir la interculturalitat i la diversitat lingüística amb el lema “El català, llengua comuna”.
 
Llegeix més...
 

Taller de xarxes socials

A qui s'adreça: Alumnes de 4t d'ESO. Descripció: La Plataforma per la llengua proposa un taller de xarxes socials. La joventut avui dia consumeix un contingut audiovisual molt relacionat amb les xarxes socials, que es caracteritza per ser un espai molt efímer.
 
Llegeix més...