PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
SALUT

Estudi sobre hàbits de salut en infants

 

 

Sabadell és un dels municipis que participa en el projecte INMA (Infància i Medi Ambient)  www.proyectoinma.org. L’objectiu del projecte INMA és conèixer com l’ambient (totalitat d’exposicions ambientals de l’ésser humà des de la concepció en endavant o «exposoma») incideixen en la salut. 

En aquesta ocasió, però, l’encàrrec que l’Ajuntament va fer a les investigadores va ser el d’analitzar els hàbits de salut dels infants de Sabadell, aprofitant que teníem l’oportunitat de fer la comparativa amb els resultats obtinguts en altres cohorts d’altres ciutats europees.

 
  Les competències locals en urbanisme, educació, acció social, sostenibilitat, esports, drets civils, cultura i salut pública, entre altres, són molt rellevants a l’hora de generar ambients saludables. Així doncs, les dades de la recerca són especialment valuoses per orientar les polítiques locals. Per això l’any 2017 es va decidir formalitzar la col·laboració, a través d’un conveni signat entre ISGlobal i l’Ajuntament de Sabadell. Fruit d’aquest conveni s’ha elaborat l’informe que teniu accessible aquí.  
 

Extracte de l'informe de salut infantil de Sabadell

 

Presentació de l'Estudi de salut infantil de Sabadell  (Roda de premsa 20/09/2018)

Infografies:

 

També et pot interessar...