PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
SALUT

Fòrum Salut Sabadell 2019

 

El FÒRUM SALUT és un esdeveniment anual obert a tothom, que té com a objectiu situar la Salut al centre del debat i de la sensibilització ciutadana, per mitjà de la informació i el diàleg col·lectiu sobre un àmbit específic. Amb aquesta finalitat, compta amb ponències d’especialistes que, de forma entenedora, apropen al públic diferents qüestions relacionades amb el tema escollit i ofereix, així mateix, propostes familiars i tallers diversos. El Fòrum Salut és una iniciativa de l’Ajuntament de Sabadell i un Comitè organitzador nascut del Consell Municipal de Salut, que proposa els continguts, les conferències i altres activitats que conformen l’esdeveniment.

 

EDICIÓ 2019: RESILIÈNCIA I BENESTAR EMOCIONAL

La resiliència i el benestar emocional són conceptes que els darrers anys han agafat força a les nostres societats i que habitualment vinculem a l’àmbit social i també de la salut mental dels individus. Així mateix, parlem de comunitats “resilients” quan aquestes són capaces de créixer davant de les adversitats i de sistemes educatius i famílies que eduquin per a la “resiliència”.   Però sabem què és el que genera benestar emocional? Sabem com afavorir la resiliència, tant personal com comunitària? Què ens ajuda (i què no) a sentir-nos millor?

El 5 i 6 d’abril, el Fòrum Salut de Sabadell proposarà elements de reflexió i diversos exemples que il·lustraran totes aquestes qüestions.
 

PROGRAMA

 

CONFERÈNCIES FÒRUM SALUT 2019

 

 

 

També et pot interessar...