PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
MOBILITAT

Taxis

EL SERVEI DE TAXIS

taxi
El servei del taxi forma part de l'oferta de transport públic de Sabadell.

Sabadell i Sant Quirze del Vallès tenen implantada l`Àrea de prestació conjunta del servei del taxi entre ambdós municipis, motivada per la proximitat de termes municipals, la interacció dels teixits econòmics, comercials   i socials... Cara a l'usuari, suposa una reducció de costos del trajecte entre les dues ciutats, atès que s'aplica la tarifa urbana.

Actualment es disposa de 21 parades de taxi que funcionen de 6 a 22 h.

Hi ha cinc parades que també funcionen en horari nocturn de les 22 a les 6 h: Pi i Margall amb Eix Macià (davant de El Corte Inglés), Estació Nord (RENFE), plaça de Catalunya (davant de l'Hotel Sabadell), passeig d'Espronceda (amb ctra de Barcelona) i passeig de Manresa. En el següent plànol podeu consultar les parades:

 

 


SOL·LICITUD DE TAXIS ADAPTATS

Hi ha 8 llicències de taxis amb vehicle adaptat que permeten el transport de les persones que necessiten cadira de rodes per desplaçar-se. Per contractar-los, cal trucar al telèfon de 'Ràdio Taxi Sabadell': 93.727.48.48


 


TELÈFONS DEL SERVEI DEL TAXI

La majoria de les llicències de taxi estan vinculades a una associació o emissora que disposa de telèfons de contacte per tal de poder contractar el servei. Actualment a Sabadell hi ha tres associacions: Radio Taxi Sabadell (93.727.48.48), Radio Taxis Catalunya (93.716.62.62) i Styl Taxi (93.177.60.00). Per a més informació podeu accedir als següents enllaços:

           Radiotaxisabadell     Radiotaxicatalunya3     Styltaxi


TAXI COMPARTIT

En el següent enllaç podeu accedir a la informació de l'aplicació 'JoinUp Taxi', guanyadora del congrés Sabadell Ciutat Intel·ligent Smart City, per fomentar la mobilitat sostenible. Aquesta aplicació està pensada per aquells usuaris que vulguin compartir el servei de taxi amb destinacions prèviament seleccionades com l'aeroport i altres punts d'interès de la ciutat.            

            joinuptaxi

 

Contacta

Departament de Mobilitat, Trànsit i Transport
C. de Pau Clarís, 100, 08205, Sabadell
Tel. 93 745 33 27