PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Benvingudes i benvinguts

L’entorn és fonamental per ampliar les oportunitats educatives d’infants i joves i sovint les activitats complementàries permeten que l’alumnat accedeixi a experiències que difícilment viurien a l’escola. La pandèmia ha posat de manifest encara més, la necessitat de treballar en xarxa i ha refermat la idea que l’educació no només es dona dins l’escola, sinó que les activitats que es fan fora del centre són fonamentals per al procés d’aprenentatge d’infants i joves, així com per a reduir les desigualtats educatives.

La realització d’activitats complementàries encaminades a procurar la formació integral de l’alumnat en aspectes referits a l’ampliació del seu horitzó cultural i educatiu, a la seva preparació per a la inserció en la societat o a l’ús del temps lliure, és primordial. Aquestes propostes també els permeten viure i compartir valors, esdevenir membres actius de la nostra societat i incrementar la seva vinculació amb la ciutat.

El Programa Ciutat i Escola segueix apostant per a ser un recurs que afavoreix l’equitat educativa, l’educació connectada amb tota la ciutat i un espai d’aprenentatge i gaudi per a totes les persones participants.

Agraïm a la vuitantena d’entitats, institucions, empreses i serveis municipals la flexibilitat i la bona disposició que mostren, innovant i adaptant les propostes del Programa Ciutat i Escola a la nova realitat, implementant i garantint que les activitats es facin seguint els protocols sanitaris i apostant per mesures que afavoreixin la connexió entre el dins i el fora escola.

Donem la benvinguda a 3 nous membres del Consell d’Entitats Ciutat i Escola: ARTeneuFUNDIT – ESDi i Sabadell Gimnàstic Club.

Finalment agraïm a tots els mestres, professors i professores que any rere any, confien en el Programa Ciutat i Escola.

Bon inici de curs a tothom!

Com fer una reserva 

      diagrama       manual d'instruccions     

 

Consulteu les reserves del centre educatiu mitjançant el botó                           NOVETATS DEL CURS


    

                           ACTIVITATS EN ANGLÈS
 
                           ACTIVITATS EN FRANCÈS
 

     INFORMACIÓ

     93 745 33 00        

     Equip Ciutat i Escola: matins de dilluns a divendres, de 9:00 h a 15:00 h