PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Trainning i ciclo per a joves

A qui s'adreça:
Alumnes d'ESO i batxillerat.

Descripció:
L'activitat consta de dues sessions d'hora i mitja cada una, a les instal·lacions esportives del Cercle Sabadellès 1856. 
Durant el transcurs de l'activitat es dura a terme un entrenament funcional, amb l'execució de diferents exercicis amb el seu propi pes i amb material auxiliar com a complement. 
Aquest tipus d'entrenament, a part de millorar el rendiment físic, ajuda a optimitzar tot el cos aconseguint major flexibilitat, coordinació i equilibri. Mitjançant aquests exercicis l'alumnat aprendrà a realitzar correctament moviments de la vida diària i mantenir postures adequades, evitant contractures i dolors musculars i articulars. L'entrenament funcional anirà acompanyat d'una sessió de ciclo, activitat executada sobre una bicicleta estàtica, mentre es fa un complet treball cardiovascular adequat al seu nivell i intensitat.
 
Objectius
- Fomentar la pràctica esportiva i les relacions socials. 
- Millorar la coordinació, el control corporal i establir una bona tècnica amb els exercicis bàsics d'entrenament funcional. 
- Desenvolupar els diferents àmbits (motor, cognitiu, afectiu i social) de la personalitat a través de l'educació integral.

Competències clau:
-Competència ciutadana
-Competència personal, social i aprendre a aprendre

Desenvolupament:
Dates de realització: durant tot el curs escolar (disponibilitat matins).
Durada: 2 sessions (1,5 hores cada sessió).
Lloc de realització: instal·lacions esportives Cercle Sabadellès 1856.
Cost: 152,25 € per grup classe
Material: l’entitat que organitza l’activitat proporcionarà tot el material necessari per dur-la terme.
Observacions: Nombre de centres docents limitat als recursos disponibles. Les inscripcions s’acceptaran per ordre cronològic d’inscripció.
 
A tenir en compte:
- El pagament s’efectuarà mitjançant transferència bancària. Una dies abans de la realització de l’activitat rebreu la factura per fer-ne el pagament. En el cas de no efectuar aquest pagament, abans de la realització d’aquesta, l’activitat quedarà automàticament anul·lada.
 
Inscripció:
Dates: de l’1 al 30 de setembre a través de la pàgina web del Consell: www.consellsabadell.cat. En el cas de disponibilitat de dates i/o places es podran acceptar inscripcions durant tot el curs escolar. 
En un termini màxim de 72 hores rebreu la confirmació a la vostra sol·licitud, en cas contrari poseu-vos en contacte amb el Consell Esportiu.

Informació:
Consell Esportiu Sabadell
Persona de contacte: Ester Barrachina
Telèfon: 93 513 52 90
Correu electrònic: consell@consellsabadell.cat
Consultar Web

Organització:
Consell Esportiu Sabadell, Cercle Sabadellès 1856 i Regidoria d’Esports

Imprimeix Correu electrònic