PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Anar a la pagina inicial de cultura

EDUVIC SCCL

Localització i contacte

Com arribar-hi?

  • Autobusos urbans (TUS)
      Parades properes:
    • El Farell : L1,L2,L3,L4,L8,L10,F1,F2,
    • Matadepera : L1,L2,L3,L4,L8,L10,F1,F2,
    • Pi : L1,L2,L3,L4,L8,L10,F1,F2,
    • Praga : L55,

Horari

de dilluns a divendres de 9 a 14 h i de 15 a 18 h

Més informació

Els fins de la societat cooperativa són:



- Treballar amb la infància, l'adolescència i la joventut, en general i en risc social, incidint en les seves famílies, en el seu entorn i en la societat, tant a nivell especialitzat com a nivell preventiu. Les accions i activitats són:


- Promoure, generar i gestionar, sense ànim de lucre, serveis, recursos, programes i projectes en els àmbits de l'educació, el lleure, la cultura, la sanitat, el foment i la pràctica d'activitats esportives, l'atenció residencial, l'atenció terapèutica i familiar i altres àmbits que incideixen en l'atenció integral a les persones.


- Realitzar activitats de formació, investigació, divulgació i sensibilització per a la defensa i promoció dels Drets Humans, dels drets de la infància, per una millor atenció a les persones, i especialment de les més desvalgudes, dirigides tant a professionals com a la societat en general.


- Realitzar activitats de formació continuada per a contribuir a la gestió i difusió del coneixement en l'àmbit dels serveis socials.


- Impartir formació adreçada als professionals del sistema català de serveis socials. Així com, impartir formació adreçada a la formació permanent del professorat d'ensenyament no universitari.


- Col·laborar i promoure accions adreçades al creixement comunitari d'aquells territoris on estiguin arrelats els nostres projectes, així com d'aquells altres que puguin presentar risc d'exclusió.


- Promoure la participació voluntària de persones i les aliances amb institucions sensibles i compromeses en l'aten