PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Campanya mercats sostenibles. Adéu als plàstics d'un sol ús!

novetat

Promou:
Servei de Comerç i Consum i Diputació de Barcelona

Descripció:
"Mercats sostenibles" és una campanya de participació ciutadana que busca intervenir mitjançant diverses accions als mercats municipals amb l’objectiu de reduir els residus, en especial els plàstics, en benefici del medi ambient i la salut de les persones.

Continua llegint

Com respira Sabadell?

Promou: 
Regidoria de Transició Energètica.

Descripció:
El projecte pretén apoderar l'alumnat per tal que prengui consciència de la situació de contaminació de l'aire que respirem, conscienciïn les persones i els grups de persones del seu entorn més proper i contribueixin a la recerca de mesures efectives per tal de millorar la qualitat de l’aire a l'entorn del seu centre educatiu i en general, de Sabadell.

Continuar llegint

Campanya "Mou-te en bus"

Promou:
Transports Urbans de Sabadell

Descripció:
La proposta consisteix en dissenyar, crear i dur a terme una campanya de sensibilització sobre la utilització de l'autobús com una de les formes de desplaçament més sostenible a la nostra ciutat, i també per difondre normes, comportaments i actituds adequades dels usuaris.

Continua llegint

La despesa energètica

Promou:
Fundació Naturgy

Descripció:
Els alumnes difondran un missatge de consum sostenible al seu entorn més immediat (centre educatiu, famílies i barri), mentre realitzen un aprenentatge sobre l'estalvi i l'eficiència energètica.

Continua llegint