PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Presentació d'historials de la 64a Festa de l'Esport

Presentació d'historials de la 64a Festa de l'Esport

Obrim la nova convocatòria per a la presentació d'historials esportius per aquells qui vulguin optar al premi de Millor Entitat o Millor Esportista de l'any 2016. 

En aquesta 64a edició s'amplia l'abast de la Festa a 4 dies durant els quals s'organitzaran activitats arreu de la ciutat, amb la col·laboració de les entitats esportives de Sabadell.

Els historials s'hauran de lliurar de manera presencial al servei d'Esports o a través del correu electrònic esports@ajsabadell.cat. El termini de presentació d'historials és de l'1 al 31 de gener de 2017.

Historials esportistes

Historials entitats

Reglament

 

FELICITATS, ESPORTISTES I ENTITATS (2)

FELICITATS, ESPORTISTES I ENTITATS

Ha estat la gran gala de l’esport sabadellenc. Una nit emocionant per als esportistes. Una nit que ajuda a compensar les hores d’entrenament anònim. Una vetllada que dóna sentit als quilòmetres correguts, als metres nedats, a les pilotes llençades.

Felicitem els esportistes que porten en nom de Sabadell allà on competeixen. Agraïm a les entitats de la nostra ciutat la feina que fan cada dia amb la seva modalitat. Ahir es va aplegar una bona part de la societat esportiva sabadellenca. La nit de l’esport fa temps que va deixar de ser una nit per ser una Festa de l’Esport.

Especialment hem de felicitar els guanyadors. Sí. Guanyadors i guanyadores, us felicitem. Perquè l’esport ens ensenya que de vegades es guanya i de vegades es perd. Aquesta és la grandesa de l’esport.

Felicitatem el ciclista professional David de la Cruz Melgarejo@delacruz_sbd , pel premi a l’Esportista Més Destacat de Sabadell del 2015. També reconeixem la feina dels que l’acompanyen al podi, Sandra Santanyes i en Miquel Blanchart.

També felicitem la Joventut Atlètica Sabadell, @JASabadell,  pel seu gardó com a Entitat Més Destacada de Sabadell del 2015 que fa justícia a la feina que fa tot l’any en favor de l’atletisme. I l’acompanyen la Unió Excursionista Sabadell i el Club Esportiu Sant Nicolau.

La resta de premis, tots importants, els trobareu a la xarxa. Precisament en aquesta edició hem fet una menció a tres entitats que estant fent una bona tasca a nivell de les xarxes socials. Volem que, cada cop més, aquesta sigui una festa de l’esport en xarxa.

En aquesta línia 2.0, podeu trobar les fotos de nit màgica de l’esport sabadellenc en l’enllaç següent:

https://www.flickr.com/photos/premsasabadell/albums/72157665136910543

Finalment també és just reconèixer l’aportació dels espònsors que han fet possible aquesta 63ª edició de la Festa de l’Esport. Esperem comptar amb la vostra col·laboració per a la propera edició que, de ben segur serà encara millor.

PRESENTADA LA 63 FESTA DE L’ESPORT DE SABADELL

PRESENTADA LA 63 FESTA DE L’ESPORT DE SABADELL

Ja es coneixen els esportistes i entitats finalistes a la 63a Festa de l’Esport.

S’han presentat al Teatre Principal les 10 entitats i els 10 esportistes finalistes i, també, les 10 entitats de la categoria  promoció de l’esport. L’acte ha comptat, per primer cop, amb la presència del nou alcalde, Juli Fernàndez i la regidora d’Esports Marisol Martínez.

A més de les entitats i esportistes nominats, també han estat presentents els patrocinadors i col·laboradors de la Festa.

Maica García i l’OAR Gràcia, els millors del 2014

Maica Garcia i l'OAR Gràcia, els millors del 2014

Maica García (waterpolo) i l’OAR Gràcia han estat proclamats avui com a esportista i entitat més destacats de l’any 2014. Ha estat durant la 62 Festa de l’Esport defestaesp15 Sabadell, que s’ha celebrat el 30 d’abril al Teatre Principal i durant la qual el jurat ha realitzat les dues darreres votacions per escollir els guanyadors de totes dues categories, que comptaven amb 10 finalistes cadascuna. La Festa de l’Esport ha estat, un cop més, un moment per reconèixer la tasca que porten a terme els esportistes, entitats, institucions i empreses i tots aquells que fan possible l’esport a la ciutat.

El pòdium d’esportistes més destacats ha estat plenament dominat per dones. Així, la també waterpolista Mati Ortiz ha quedat en segona posició i Lucila Pascua (bàsquet) ha estat tercera.

En la categoria d’entitat més destacada, per darrera de l’OAR, la Joventut Atlètica Sabadell (JAS) ha estat segona i el Club Tennis Sabadell, tercer.

Continuar llegint

Acte de presentació de la 62a Festa de l'Esport

Tots els premis de la 62a Festa de l'Esport

El Teatre Principal ha acollit la presentació d’una nova edició de la Festa de l’Esport, la número 62 d’aquest esdeveniment. Durant l’acte s’han proclamat i reconegut les 10 entitats i els 10 esportistes finalistes i, també, les 10 entitats finalistes que optaran al premi SMATSA a les tres millors entitats en la promoció de l’esport. També s’ha fet un reconeixement als patrocinadors de la celebració, pel compromís mostrat amb l’esport de la ciutat i s’han donat a conèixer els premis que es lliuraran durant la celebració de la Festa. La 62a edició de la Festa de l’Esport de Sabadell, durant la qual es proclamaran l’Esportista i Entitat més destacats de l’any 2014, tindrà lloc el proper dijous, 30 d’abril, a les 19:30 h., al Teatre Principal.

Continuar llegint