PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Alimentació

El conte dels mercats

A qui s'adreça:
Alumnes de P4, P5 i 1r d'educació primària.

Descripció:
Activitat guiada als mercats Central o Creu Alta, en què s'ensenyarà els nens què és un mercat i què s'hi pot trobar, amb l'ajut del Roc, el protagonista d'un conte fet expressament per a aquesta activitat. Aquesta activitat requereix treball posterior a classe.

Continua llegint

ImprimeixCorreu-e

L'alimentació i els mercats

A qui s'adreça:
Alumnes de 4t i cicle superior d'educació primària.

Descripció:
Visita semiguiada al Mercat Central de Sabadell, amb monitoratge i material. Cal preparar-la a classe prèviament i, amb posterioritat, treballar amb els resultats.

Continua llegint

ImprimeixCorreu-e

Visita a Mercavallès

A qui s'adreça:
Alumnes d'educació primària, ESO, formació professional i escoles d'adults.

Descripció:
L'activitat inclou una visita a Mercavallès i una xerrada sobre alimentació sana i saludable, i sobre els productes alimentaris.

Continua llegint

ImprimeixCorreu-e

El menú complet

A qui s'adreça:
Alumnes d'educació primària.

Descripció:
És un taller que tracta sobre com elaborar un menú complet,  tenint en comte tot el procès, per la qual cosa està dividit en quatre parts: compra intel·ligent, joc de la piràmide dels aliments, cuina saludable i protocol a la taula.

Continua llegint

ImprimeixCorreu-e

Fruita de temporada

A qui s'adreça:
Alumnes de 2n cicle d’educació infantil.
 
Descripció:
En el taller, els nens/es faran el “Joc de la Piràmide. Les caixes equilibrades”, que serà un joc amb caixes, que els nens/es hauran d’omplir d’aliments reals, prenent com a model la piràmide de l’alimentació.

Continua llegint

ImprimeixCorreu-e

Visita a la seu central d'una cadena de restauració: establiments Viena

A qui s'adreça:
Alumnes de cicle mitjà i superior d'educació primària i ESO (i prèvia consulta, batxillerat, formació professional i escoles d'adults.)

Descripció:
Presentació genèrica del Viena, com a marca i com a empresa. Introducció als aspectes que defineixen el concepte d'alimentació de qualitat. Visita a les instal·lacions centrals de Viena: fabricació de productes càrnics i embotits, laboratori, central logística i oficines. Finalitzada la visita, els alumnes gaudiran d’un esmorzar.

Continua llegint

ImprimeixCorreu-e