PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Biblioteques

Animacions lectores a la Biblioteca de La Serra

A qui s'adreça:
Alumnes segon cicle d’educació infantil i educació primària.
 
Descripció:
S’ofereix a les escoles del districte 7 de Sabadell dues animacions lectores a la carta. Cada escola té la possibilitat de triar dues lectures determinades per a dos cursos diferents, i demanar l’animació lectora a la biblioteca. 

Continua llegint

ImprimeixCorreu-e

Forma’t a les biblioteques. Cicle inicial d'educació primària

A qui s'adreça:
Alumnes de cicle inicial d’educació primària.
 
Descripció:
Les visites es plantegen com un itinerari a seguir en funció del curs de l’alumnat. Al primer curs del cicle (1r) s’ofereix una visita d’introducció. Al segon curs (2n) una visita relacionada amb les fonts d’informació o una temàtica de foment de la lectura. Per a realitzar qualsevol de les segones visites que oferim és imprescindible haver realitzat la primera, d’introducció, l’any anterior.

Continua llegint

ImprimeixCorreu-e

Forma’t a les biblioteques. Cicle superior d'educació primària

A qui s'adreça:
Alumnes de cicle superior d’educació primària.
 
Descripció:
Les visites es plantegen com un itinerari a seguir en funció del curs de l’alumnat. Al primer curs del cicle (5è) s’ofereix una visita d’introducció. Al segon curs (6è) una visita relacionada amb les fonts d’informació o una temàtica de foment de la lectura. Per a realitzar qualsevol de les segones visites que oferim és imprescindible haver realitzat la primera, d’introducció, l’any anterior. 

Continua llegint

ImprimeixCorreu-e

Forma’t a les biblioteques. Cicle mitjà d'educació primària

A qui s'adreça:
Alumnes de cicle mitjà d’educació primària.
 
Descripció:
Les visites es plantegen com un itinerari a seguir en funció del curs de l’alumnat. Al primer curs del cicle (3r) s’ofereix una visita d’introducció. Al segon curs (4t) una visita relacionada amb les fonts d’informació o una temàtica de foment de la lectura. Per a realitzar qualsevol de les segones visites que oferim és imprescindible haver realitzat la primera, d’introducció, l’any anterior.

Continua llegint

ImprimeixCorreu-e

Forma’t a les biblioteques. Educació infantil

A qui s'adreça:
Alumnes d’educació infantil.
 
Descripció:
Aquesta activitat que porta per títol Toca, mira i escolta explica els serveis, les normes d’ús i el comportament a la biblioteca. Es mostrem diferents contes i, finalment, es deixa temps lliure perquè els infants mirin i gaudeixin amb els llibres 

Continua llegint

ImprimeixCorreu-e

  • 1
  • 2