PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Promoció de la salut i esport

Encomana salut

novetat

Promou:
Fundació Oncolliga

Descripció:
Mitjançant les activitats de formació els alumnes s'aproximen al desenvolupament conceptual del foment dels hàbits saludables, la prevenció i els riscos del càncer. Amb la informació assimilada, els alumnes elaboren una campanya de comunicació real de manera autònoma, sota la tutorització de la Fundació Oncolliga.

Continua llegint

ImprimeixCorreu-e

Suport a la Festa de la Primavera del Club Natació Sabadell

Promou:
Fundació Club de Natació de Sabadell

Descripció:
"La Festa de la Primavera" és una activitat que organitza el Club Natació Sabadell, a mitjans del mes de maig. El projecte pretén la participació dels joves en activitats de lleure, adreçades a grups d'infants d'entre 3 i 10 anys, per empatitzar i sensibilitzar-los envers el procés d'aprenentatge i les habilitats adquirides, a mida que els infants es van desenvolupant.

Continua llegint

ImprimeixCorreu-e

"No em fumis", projecte Entorn sense Fum

novetat

Promou:
Servei de Salut - Promoció de la Salut

Descripció:
Aquesta proposta educativa preten que l'alumnat desenvolupi sentit crític i adopti una actitud proactiva vers la cura de la seva salut, implicant-se a nivell comunitari per donar a conèixer el projecte d'Entorn sense fum. L'alumnat realitzarà accions divulgatives, dirigides a mantenir lliure de fum els entorns freqüentats per infants i joves.

Continuar llegint

ImprimeixCorreu-e

Dinamitzem les excursions a la natura per a la gent gran

Promou:
Unió Excursionista de Sabadell i Regidoria de Cicles de Vida

Descripció:
Les excursions a la natura per a la gent gran són unes sortides matinals que es porten a terme mensualment, de febrer a juny. Tot i que la conducció del grup i el guiatge és a càrrec de la UES, els alumnes dinamitzaran la sortida, fent intervencions sobre els punts d'interès natural i cultural, treballats prèviament a l'aula.

Continua llegint

ImprimeixCorreu-e

Suport al Campionat de Catalunya de natació ACELL-Special Olympics

Promou:
Fundació Club de Natació de Sabadell

Descripció:
El Club de Natació de Sabadell acull anualment el Campionat de Catalunya de natació ACELL-Special Olympics i el servei que porta a terme l'alumnat consisteix en donar suport i ajuda als joves esportistes amb discapacitat intel·lectual en les seves necessitats, dins del marc de la competició.

Continua llegint

ImprimeixCorreu-e