PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Projectes de solidaritat

Compartim colors, jocs i emocions a la Fundació Privada Atendis

novetat

Promotor:
Fundació Privada Atendis

Descripció:
Els alumnes es relacionen amb persones adultes amb discapacitat cognitiva moderada-severa, amb l'objectiu de compartir activitats i enriquir diversos espais del Centre Residencial  Casal Can Rull de la Fundació Privada Atendis. Amb l'arrenjament d'aquests espais es promou el coneixement mutu entre els alumes i les persones usuàries que ajuda als alumnes a ampliar la mirada i avançar cap a una millor integració social d'aquest col·lectiu.
 

Continuar llegint

ImprimeixCorreu-e

Fem xarxa amb CIPO, SCCL

Promou:
CIPO, SCCL.

Descripció:
Elaboració d'estratègies de comunicació relacionades amb la difusió dels productes artesanals elaborats per CIPO, SCCL, en el marc de la mostra FiraNuvis del Vallès. Durant els dies 20 i 21 d'octubre 2018 exposarem a Fira Sabadell els nostres productes artesanals, destinats específicament a detalls de casament. El projecte consisteix en fer un catàleg de fotografies dels productes per poder seguir fent difusió a les diverses xarxes socials, així com d'altres actuacions que conformaran un Pla de comunicació, elaborat per l'alumnat de secundària.

Continua llegint

ImprimeixCorreu-e

Conèixer per entendre CIPO, SCCL

Promou:
CIPO, SCCL.

Descripció:
La finalitat del projecte és afavorir un intercanvi d'experiències i de coneixement mutu entre els alumes i les persones amb discapacitat intel·lectual. La manera de fer-ho serà a través d'una activitat dirigida (manualitat, taller de cuina, activiat esportiva...) que els alumnes de secundària pensaran, dissenyaran i portaran a terme, amb el suport dels professionals del Centre Ocupacional de CIPO, SCCL.

Continua llegint

ImprimeixCorreu-e

Llegeix i menja't el món

Promou:
Rialles espectacles infantils i juvenils i Rebost Solidari.

Descripció:
Si el menjar és l'aliment per al cos, la cultura és l'aliment per a l'ànima. És per això que coincidint amb el festival de contes "Vet Aquí Sabadell" volem portar a terme una gran recollida solidària de contes per incloure'ls a les cistelles d'aliments que el Rebost Solidari ofereix a les famílies que ho necessiten.

Continua llegint

ImprimeixCorreu-e