PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

La deixalleria mòbil a l'escola

A qui s’adreça:     Alumnes d'educació infantil i educació primària.   Descripció: L’activitat consisteix en ubicar la deixalleria mòbil al pati de l’escola per tal que els alumnes puguin visitar-la, per aprendre la diversitat de residus que es poden reciclar i el seu tractament.
 
Llegeix més...
 

Espectacles de música a LASALA

A qui s'adreça: Alumnes educació infantil I educació primària. Descripció: La música en directe a través de la veu i instruments variats serà la protagonista de diferents espectacles.
 
Llegeix més...
 

Cric-crec, el teler

A qui s'adreça: Alumnes d'educació infantil i cicle inicial de primària. Descripció: Activitat per fer a l'escola. Es desenvolupa en diversos estadis cadascun dels quals està relacionat amb una activitat pràctica.
 
Llegeix més...
 

Maletes didàctiques sobre fòssils, dinosaures, mamífers i evolució humana

A qui s'adreça: Alumnes d'educació infantil, primària, ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults. Descripció: Quatre maletes de préstec gratuït a escollir, segons disponibilitat: Fossilització, Dinosaures, Mamífers i Evolució humana. Les quatre maletes consten de rèpliques de fòssils així com material de suport.
 
Llegeix més...
 

La granja dels cargols a la masia de Can Deu

A qui s'adreça:  Alumnes de 2n cicle d'educació infantil i cicle inicial d’educació primària. Descripció: L'activitat s'inicia amb un itinerari per les instal·lacions de la granja de cargols, per continuar amb un treball sobre aquests mol·luscs terrestres, a l'aula de la masia de Can Deu.
 
Llegeix més...
 

Descobreix l'evolució del ferrocarril

A qui s'adreça: Alumnes de 2n cicle d'educació infantil i educació primària. Descripció: Coneixement del tren i la seva història. Activitat guiada al centre d'interpretació del ferrocarril de l'estació de Martorell-Enllaç a on es treballa la història i l'evolució del tren i la repercussió que va tenir en la transformació de la societat per a l'adquisició d'hàbits que portin a utilitzar el tren i el transport públic en general, respectant les normes de civisme i seguretat. 
 
Llegeix més...
 

Jocs, metodologies i tècniques de relaxació a l'aula

A qui s'adreça: Alumnes d'educació infantil (P5), primària, ESO, batxillerat i formació professional Descripció: L’activitat consta de tres sessions:
 
Llegeix més...
 

Xip-xap al safareig. El safareig de la Font Nova

A qui s'adreça: Alumnes de 2n cicle d'educació infantil i cicle inicial d'educació primària.   Descripció: L’Antònia, una veïna del barri, vindrà al safareig a rentar roba, ens explicarà com ho fa i ens demanarà que l’ajudem. Aquest taller permet, per una banda, conèixer un safareig públic i, per l'altra, treballar diversos aspectes relacionats amb l'aigua.
 
Llegeix més...
 

La Musa us convida a conèixer els romans

A qui s'adreça: Alumnes de 2n cicle d'educació infantil i cicle inicial d'educació primària   Descripció: L'activitat està conduïda per la Musa, una titella que ha convidat als nens a casa seva, que és el museu.
 
Llegeix més...
 

Passejades amb carruatge per Sabadell

A qui s'adreça: Alumnes d'educació infantil i educació primària. Descripció: La visita pot ser diferent en funció de la modalitat que es vulgui adoptar.
 
Llegeix més...
 

La ciutat on vius: descoberta d'un parc urbà pels més petits

A qui s'adreça: Alumnes d'educació infantil (P3*, P4 i P5 ) i cicle inicial de primària. (*) Només durant el tercer trimestre Descripció: Itinerari temàtic guiat per Sabadell, conduït per un educador, amb la participació del professorat responsable.
 
Llegeix més...
 

Vine al funicular de Vallvidrera

A qui s'adreça: Alumnes de 2n cicle d'educació infantil (P4, P5) i educació primària. Descripció: Activitat guiada en la qual es treballen les normes de civisme i seguretat per viatjar i el funcionament del funicular.
 
Llegeix més...
 

El Titanosaure i els seus amics

A qui s'adreça:  Alumnes d'educació infantil: P2, P3 i P4.   Descripció: Activitat on coneixerem el Titanosaure i d'altres espècies que van conviure amb ell. Tot això amb dinàmiques molt divertides on els nens en són els protagonistes. 
 
Llegeix més...
 

XXXVII Mostra de Teatre

A qui s'adreça: Alumnes de 2n cicle d'educació infantil, educació primària, ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults. Descripció: L' activitat consisteix en la preparació d'una representació teatral  en sí del taller de teatre del centre.  Els grups d'alumnes interessats preparen, amb el professorat o el monitoratge del centre, les obres al llarg del curs escolar. Aquestes es representaran en  diferents espais de la ciutat: La Sala, centres cívics, als propis centres...
 
Llegeix més...
 

La Musa us convida a conèixer el mercat medieval

A qui s'adreça: Alumnes de 2n cicle d'educació infantil i cicle inicial d'educació primària.   Descripció: L'activitat està conduïda per la Musa, una titella que ha convidat als nens a casa seva, que és el museu. Ella els explicarà què és un museu i què s'hi guarda.
 
Llegeix més...
 

Històries de ratolins

A qui s'adreça: Alumnes de 2n cicle d'educació infantil. Descripció: A partir del conte sobre un petit hàmster que demana a la seva àvia que li expliqui com eren els seus avantpassats, mirarem d’entendre el concepte d’evolució i la diversitat de micromamífers. Activitat adequada per persones amb dificultats visuals.
 
Llegeix més...
 

Forma’t a les biblioteques. Educació infantil

A qui s'adreça: Alumnes d’educació infantil.   Descripció: Aquesta activitat que porta per títol Toca, mira i escolta explica els serveis, les normes d’ús i el comportament a la biblioteca. Es mostrem diferents contes i, finalment, es deixa temps lliure perquè els infants mirin i gaudeixin amb els llibres 
 
Llegeix més...
 

Observatori astronòmic i els més petits: el Sol, la Lluna, la Terra... i els coets

A qui s'adreça: Alumnes de 2n cicle d'educació infantil (P3 i P4). Descripció: Visita  a les instal·lacions de l'observatori astronòmic amb monitoratge, que consta dels següents punts:
 
Llegeix més...
 

La rateta que llegia a l'escaleta: els contacontes de l'escola Xaloc

A qui s'adreça: Alumnes de 2n cicle d’educació infantil.   Descripció: Voleu escoltar els contes de tota la vida representats pels alumnes del Xaloc, allunyats d'estereotips sexistes com mai no els han explicat? I participar en un taller on podran pintar algun dels personatges del conte explicat? Us ho perdreu? Segur que us sorprendrà!
 
Llegeix més...
 

Visita una estació

A qui s'adreça: Alumnes de segon cicle d’educació infantil i educació primària.   Descripció: Activitat guiada en la qual es treballa el funcionament d’una estació de Ferrocarrils i el coneixement de les seves instal.lacions. L’objectiu és aprendre i observar l’estació i l’accès al tren d’acord amb criteris de civisme i seguretat per les persones.
 
Llegeix més...