PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Animacions lectores a la Biblioteca de La Serra

A qui s'adreça: Alumnes segon cicle d’educació infantil i educació primària.   Descripció: S’ofereix a les escoles del districte 7 de Sabadell dues animacions lectores a la carta. Cada escola té la possibilitat de triar dues lectures determinades per a dos cursos diferents, i demanar l’animació lectora a la biblioteca. 
 
Llegeix més...
 

La Simfònica del Vallès amb els més petits

A qui s'adreça: Alumnes de P2 i 2n cicle d'educació infantil. Descripció: Activitat lúdico - pedagògica en la qual els nens i nenes de les Escoles Bressol de Sabadell tindran l'oportunitat de conèixer de prop els instruments d'una orquestra simfònica i assistir a un assaig al nostre auditori.
 
Llegeix més...
 

La Musa us convida a treballar a la llana

A qui s'adreça: Alumnes d'educació infantil i cicle inicial d'educació primària.   Descripció: La Musa presentarà als participants totes les màquines relacionades amb el tèxtil del museu i a través d'una petita història i altres activitats els nens i nenes es familiaritzaran amb els processos tèxtils i el funcionament del teler.
 
Llegeix més...
 

L'esmorzar saludable

A qui s'adreça: Alumnes de 2n cicle d’educació infantil.   Descripció: Iniciació a la cuina saludable i realització de dinàmiques d’educació nutricional mitjançant recomanacions sobre l’alimentació, adequades a l’edat i a través del joc.
 
Llegeix més...
 

Descobreix en Bee-bot (robòtica educativa)

A qui s'adreça: Alumnes de P4, P5 i cicle inicial d’educació primària.   Descripció: En Bee-bot és un petit robot amb forma d’abella que és robust i molt fàcil de fer servir, ideal per a aquestes edats.
 
Llegeix més...
 

Memory Miskito

A qui s'adreça: Alumnes de P5 i cicle inicial d'educació primària. Descripció: Es tracta d’un taller en el qual, després de conèixer l’ONG SiD Moskitia d’Hondures, i les característiques d’aquesta zona, es  juga al joc memory miskito per conèixer la llengua d’aquesta cultura, creant el seu propi diccionari català-miskito.
 
Llegeix més...
 

Fem vitralls modernistes

  A qui s'adreça: Alumnes de 2n cicle d'educació infantil i cicle inicial d'educació primària.   Descripció: Realització d’un vitrall adaptant la tècnica emprada pels modernistes en funció del nivell educatiu de cada grup. Els alumnes pinten el vitrall amb les pintures que es fan servir per a pintar els vitralls reals..
 
Llegeix més...
 

Llegir és molt guau

A qui s'adreça: Alumnes de segon cicle d'educació infantil i educació primària. Descripció: Aquesta activitat és una sessió de foment de la lectura en col·laboració amb la Lliga Protectora d’animals i plantes de Sabadell en la qual un o dos gossos de l'entitat acompanyaran els nens i nenes, durant la seva sessió de lectura a la biblioteca.
 
Llegeix més...
 

Cultiva l’estima! Mostra de cinema infantil i juvenil

A qui s'adreça: Alumnes d’educació infantil, educació primària, ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults. Descripció: Actua Vallès – Ca l’Enredus, proposa als centres educatius de la ciutat el cicle Cultiva l’estima! Mostra de cinema infantil i juvenil amb una mirada a la diversitat sexual i de gènere. Aquesta iniciativa forma part del projecte Ca L'Enredus iniciat durant el procés participatiu Construint Ciutat - Pressupost 2018. Les sessions escolars es porten a terme al Cinema Imperial, els dies 17 i 18
 
Llegeix més...
 

En Pau M. Turull t'ensenya casa seva

A qui s'adreça: Alumnes de segon cicle d’educació infantil.   Descripció: Visita dinamitzada i taller. A través d’una titella que representa un dels fills de la família Turull, en Pau M., els més petits aprendran com es vivia en una casa burgesa del segle XIX, què feien els nens i nenes com ells, quines diferències hi havia amb ara.
 
Llegeix més...
 

Jornada aquàtica per a nens i nenes de P3 a P5

A qui s'adreça: Alumnes del segon cicle d'educació infantil Descripció: L’activitat consta d’una sessió matinal a la piscina d’aquajoc del Club Natació Sabadell Can Llong per fer una jornada amb activitats psicomotrius dins el medi aquàtic.
 
Llegeix més...
 

Vet aquí una vegada

A qui s'adreça:  Alumnes de 2n cicle d'educació infantil ( només P5) Descripció: Mitjançant l'explicació de contes breus, coneguts o imaginaris per part dels avis i àvies, podem promoure la relació entre avis i néts, recuperar la figura de la nostra gent gran rondallaire i conservar les tradicions.
 
Llegeix més...
 

Tallers de les festes tradicionals a la Masia de Can Deu

A qui s'adreça: Alumnes de 2n cicle d'educació infantil i cicle inicial d’educació primària. Descripció: Cicle de tallers que segueixen una mateixa dinàmica: una primera part de coneixement de la festa tradicional i les seves arrels rurals, una segona part més lúdica de descoberta dels elements de la festa a la masia i als seus voltants (camps, horts granja i bosc) i una tercera part de taller manual.
 
Llegeix més...
 

Espectacles de teatre a LASALA

A qui s'adreça:      Alumnes d'educació infantil i educació primària.   Descripció:    Conjunt d'espectacles dins de les arts escèniques amb aportació al desenvolupament integral de l'infant. Per això és necessari, en primer lloc, que en gaudeixi, i així, progressivament, anirà coneixent aquests llenguatges i adquirint un esperit crític.
 
Llegeix més...
 

Els colors de la llum

A qui s'adreça: Alumnes de P5 i tots els cicles de Primària. Descripció: La proposta d’aquest taller es descobrir les característiques i propietats que té la llum, a partir de petites activitats i experiments.
 
Llegeix més...
 

Teatre científic

A qui s'adreça: Alumnes de P4, P5 i educació primària. Descripció: Aquest teatre serveix per fomentar la cultura científica sobretot en les edats més primerenques en les quals es desenvolupen els gustos, les preferències i inclinacions.
 
Llegeix més...
 

Matemàtiques infantil

  A qui s'adreça: Alumnes de P4 i P5.   Descripció: En aquest taller es proposa exercitar les matemàtiques a partir de jocs varis relacionats amb les matemàtiques.
 
Llegeix més...