PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
GÈNERE, FEMINISMES i LGTBI

Avaluació de la Cooperació Internacional des de la perspectiva de gènere

PROGRAMA

formaciocoop cartellEls propers dies 8 i 10 de maig es durà a terme una sessió formativa adreçada, bàsicament, a entitats de l'àmbit de la Cooperació: "Avaluació de la Cooperació Internacional des de la perspectiva de gènere".

Aquesta sessió és continuació de la iniciada amb anteriortat. L'experta Sònia Tomàs la completarà, enfortint les capacitats tècniques de les entitats de Cooperació i Solidaritat amb conceptes claus, eines i pautes metodològiques per a la valoració de la transversalització de gènere en les intervencions de cooperació al desenvolupament.

Dimarts 28 de maig, de 18 a 20 h
LA COOPERACIÓ TRANSFORMADORA

  • Introducció a l'avaluació des de la perspectiva de gènere
  • Vincles entre la cooperació transformadora i l'avaluació sensible de gènere
  • Avaluació i seguiment de projectes amb perspectiva de gènere

 Dijous 10 de maig, de 18 a 20 h
L'AVALUACIÓ DES DE LA PERSPECTIVA DE GÈNERE

  • Quin camí volem assolir amb les intervencions de desenvolupament?
  • Indicadors amb enfocament de gènere
  • Focus i elements d'una avaluació sensible al gènere

>> Descarregar programa


INSCRIPCIONS

Complimentar la fitxa d'inscripció i enviar-la abans del 24 d'abril a: dretscivils@ajsabadell.cat

Per més informació: 93 745 19 53

Les places són limitades.


FORMADORA

Sònia Tomàs: Llicenciada en Psicologia, Màster en Gènere i Desenvolupament, Postgrau en Societats Africanes i Desenvolupament i Postgrau en Cooperació. És experta en Gènere i Desenvolupament i en gestió de projectes de desenvolupament (identificació, disseny, seguiment i avaluació), desenvolupant la seva principal experiència a Amèrica Llatina, Àfrica i Orient Mitjà.

Des del 2011 és consultora independent centrant el seu treball en acompanyar processos per a la incorporació de la perspectiva de gènere, així com també en avaluacions d'impacte de gènere i assistències tècniques a ONGS, organismes governamentals de la cooperació espanyola i agències de Nacions Unides.

Anteriorment va ser responsable de gènere en ONGs, així com en l'Agència Catalana de Cooperació per al Desenvolupament (ACCD). També és autora de la publicació “Com contribuir a l'eradicació de la VBG des de la cooperació internacional per al desenvolupament” de l'Agència Andalusa de Cooperació Internacional per al Desenvolupament (AACID) i professora en el Màster Relacionis Internacionals-Polítiques i Programes de Desenvolupament de l’IBEI-Universitat Pompeu Fabra.


IMPORTANT!

Les persones de les entitats que facin el curs tindran a la seva disposició unes hores d'assessorament personalitzat sobre els projectes de cooperació per part de l'experta Sònia Tomàs.


 

 

Etiquetes: cooperacio, gènere

Imprimeix Correu electrònic