PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
GÈNERE, FEMINISMES i LGTBI

Projecció de China Blue de Micha X. Peled

chinablue

En el marc del dia 1 de maig, Dia Internacional del Treball i per a la reivindicació dels drets laborals de les dones, us convidem a la projecció de China Blue de Micha X. Peled. El documental, rodat clandestinament i sota unes condicions molt difícils a la Xina, mostra, des d’un accés privilegiat, el que tant la Xina com les grans marques internacionals s’entesten a amagar: com es produeix la roba que nosaltres comprem.

China Blue ens endinsa en una fàbrica de texans, on dues joves, la Jasmine i l’Orchid, intenten sobreviure a les difícils condicions laborals. Les seves vides es creuen amb les d’altres companyes i amb la del director de la fàbrica on treballen, el senyor Lam. Des dels diferents esglaons de la jerarquia de l’empresa, el documental mostra, humanament, els problemes complexos d’un món globalitzat.

La projecció tindrà lloc dijous, 3 de maig, a les 18h, als Cinemes Imperial de Sabadell (Pl. de l’Imperial, 4). Podeu reservar les vostres localitats totalment gratuïtes a: genere@ajsabadell.cat o al telèfon: 93 724 61 68.

 

Imprimeix Correu electrònic