PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
CREENCES

La Laïcitat
La diversitat de creences a la ciutat
Jornada de portes obertes als Centres de Culte
Memorial Àlex Seglers
Oficina de Drets Civils

VII Edició del Memorial Àlex Seglers

 

Bases i convocatòria 2018

SEGLERS2018
>> Data final presentació: 11/06/2018

>> Descarregar convocatòria i bases reguladores per a l'atorgament de guardons del Memorial Àlex Seglers

>> Tràmits a realitzar

 


Reunió del jurat del memorial

juratseglers d217a50611c5ff33740c0002655ca3a7

 

 

 

 

 

 

Vuit candidatures opten al Setè Memorial Àlex Seglers

El jurat valora les propostes que opten al guardó que s’atorgarà el 25 de setembre

El jurat del Memorial Àlex Seglers es va reunir a finals de juny per valorar les 8 candidatures presentades en aquesta setena edició. Es tracta de 6 candidatures d’entitats i 2 a títol personal. El guardó es farà públic a l’acte de lliurament del proper 25 de setembre, a la Casa Duran.

El Memorial Àlex Seglers té una periodicitat anual i té per objecte atorgar un reconeixement a la tasca feta per persones individuals, entitats o institucions en la promoció de valors que sustentin la convivència a Catalunya i que prenguin com a base comuna el respecte a la diversitat de cultures, de creences, que contribueixin al diàleg entre persones de diverses creences i per a la defensa dels drets humans i dels valors del món contemporani.

El jurat es va reunir a la seu de l’Associació Catalana de Municipis, una de les entitats promotores del memorial.

Els membres del jurat d’aquesta edició del Memorial són: Maties Serracant, alcalde de l’Ajuntament de Sabadell; Daniel Gatius, director de Banca d'Institucions, representant de l’Obra Social “la Caixa”; Marcel·lí Joan, director general d’Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya.; Sr. Marc Barbens representant de l’Associació Catalana de Municipis; Josep Manel Abad, representant de la Federació de Municipis de Catalunya; Eva Erill, en representació de la Diputació de Barcelona; Jordi Prat, director de la Fundació Autònoma Solidària, representant de la Universitat Autònoma de Barcelona; Mohamed Halhoul, secretari general de la Federació del Consell Islàmic de Catalunya; Joan Hernàndez, director del Grup de Treball Estable de les Religions (GTER); José Luís Galera, del Monestir Budista Sakya Tashi Ling; Josep Lidon, en representació del Consell Evangèlic de Catalunya; i Txema Seglers, germà de l’Àlex Seglers i representant de la família.

Els guardons, a títol individual i col·lectiu, consistiran en un plat d’art de la ceramista Maria Bosch i amb la intervenció pictòrica de l’artista Assumpció Oristrell.

Àlex Seglers (1970 Manresa – 2010 Sabadell) va ser professor acreditat de Dret Eclesiàstic a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Expert en el fet religiós, és considerat com a un gran lluitador per a la llibertat religiosa, pel diàleg i la convivència entre els qui pensen i creuen de manera diferent.


Invitació a l'acte de lliurament del VII Memorial Àlex Seglers

Targetó Àlex Seglers 2018 001

Dia : Dimarts 25 de setembre
Hora: 18 h
Lloc : Casa Duran (carrer del Pedregar, 7)

Durant l'acte, conduït per la periodista Adelina Castillejo, es lliuraran els Plats d'Art elaborats per Maria Bosch i Assumpció Oristrell i comptarem amb l'actuació musical de Lu Rois

  En l'edició d'enguany rebran el guardó: Maria de la Pau Trayner i la Fundació Privada AGI


Imatges de l'acte de lliurament de premis del VII Memorial Àlex Seglers

La Casa Duran de Sabadell va acollir el passat dimarts 25 de setembre, l’acte de lliurament dels guardons de la VII edició del Memorial Àlex Seglers.

Durant l'acte, conduït per la periodista Adelina Castillejo, l'Alcalde de Sabadell, MatIes Serracant va lliurar a les guardonades Maria de la Pau Trayner i la Fundació Privada AGI els plats d'art elaborats per Maria Bosch i Assumpció Oristrell.

L’acte va concloure amb l'actuació musical i poètica de la cantant sabadellenca Lu Rois.

 Setè Memorial Àlex Seglers


 

Imprimeix Correu electrònic

També et pot interessar...