PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

SESSIONS TEMÀTIQUES

ANY 2016

L’economia social i solidària, i comerç just

Presentació a càrrec de Tais Bastida Aubareda, representant de SETEM, i Rosa Nuñez, dinamitzadora del Grup de treball d’economia social i solidària de Sabadell.

Tais Bastida, representant de Setem i Rosa Nuñez, dinamitzadora del Grup de treball d’economia social i solidària de Sabadell.

Sessió adreçada a conèixer les conclusions del procés de valoració i revisió de la festa del comerç i banca ètica a nivell de Catalunya i la línia de treball de l’economia social i solidària a Sabadell i en que consisteix la iniciativa de la primera fira d’enguany.

29 de març de 2016

economiasocial

 


ANY 2015

 
El Gènere com una eina per treballar la cooperació transformadora
 
Presentació a càrrec de Sònia Tomàs, consultora experta en gènere, i Carla Cors, experta en cooperació descentralitzada
 
17 de març de 2015
 
sessiogenere

Cloenda de la commemoració dels 25 anys d'agermanament de Sabadell amb l'Argub

Presentació de vídeo “Sabadell i l'Argub, vint i cinc anys agermanats”, a càrrec del periodista i actual director del programa de Tot un Món de TV3, Carles Solà i del llibre “Àlbum de Família”, a càrrec de Jesús Medina, autor dels textos i Juanma Peláez, autor de les fotografies.

21 d'abril de 2015

 IMG 1332
 

 Sessió extraordinària per tractar la situació de les persones refugiades

Presentació a càrrec de Aritz Garcia, investigador i coordinador sobre Mashrek (Palestina, Síria, Líban, Jordània i l’Iraq) de SODEPAU, va explicar el conflicte actual a Síria. Karina Zubiaga, tècnica d’intervenció social al Centre de Migracions de la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat, va explicar els processos d’accés a l’estatut de refugiat i la situació dels refugiats a Espanya.

22 de setembre de 2015

consell1


ANY 2014

Ponència sobre l'Índia. Context general i el concepte de cooperació en un entorn rural i urbà

Presentació a càrrec de Nicolás De Pedro de la Fundació CIDOB, de Nàdia Llorens de la Fundació Vicente Ferrer i de Jaume Sanllorente de Sonrisas de Bombay.

8 d'abril de 2014


Ponència sobre Arxius i Drets Humans. El cas de l’Arxiu Històric de la Policia Nacional de Guatemala

Presentació a càrrec de Fina Solà, representant d’Arxivers Sense Fronteres en el Consell Consultiu Internacional de l’Arxiu Històric de la Policia Nacional de Guatemala, Raül Aguilar, historiador sabadellenc i vocal de publicacions d’Arxivers Sense Fronteres, i Joan Comasòlivas, de l’Arxiu d’Història de Sabadell

Es van presentar també els documentals “Guatemala, rescatando la memoria” i “Devuélveme ese momento”

17 de juny de 2014


La cooperació sanitària en temps de crisi

Ponències a càrrec de Josep Antoni Pujante, director de Relacions Internacionals i Cooperació del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, Francesc Mateu, metge, director a Catalunya d’Oxfam Intermón, vicepresident de CONGDE, i expresident de la FCONG, Marta Trayner, metgessa i membre de Creu Roja, Josefina Díaz, presidenta de Metges del Món, Joan Marco, membre de la comissió quirúrgica, i cap d’anestesiologia de la Corporació Sanitària Parc Taulí

Conducció de l’acte per part de Solidaris amb el Poble Sahrauí

Organització conjunta amb la Corporació Sanitària Parc Taulí (CSPT) i IDC Hospital General de Catalunya, i amb el suport de la Diputació de Barcelona.

21 d'octubre de 2014


Avaluació del Pla Estratègic de Cooperació de Sabadell 2010 - 2014

Presentació a càrrec de Carla Cors, assessora experta d'Estudis, i de la comissió de treball (regidoria de Drets Civils i Ciutadania, la Lliga dels Drets dels Pobles, Assemblea Comarcal Creu Roja a Sabadell, Fundació Privada Pau i Solidaritat,  Fundació Josep Comaposada – Sindicalistes Solidaris, Fundació Privada Main, Agermanament Sense Fronteres, i Xarxa Sabadell Colòmbia.

Ha comptat amb el suport de la Diputació de Barcelona.

16 de desembre de 2014


 ANY 2013

Ponència sobre el Sàhara Occidental

Presentació a càrrec del Sr. Jaume Saura, president de l’Institut de Drets Humans de Catalunya i professor de dret internacional públic i relacions internacionals de la UB, i del Sr. Fermí Vallbé, membre de Solidaris amb el Poble

15 d’octubre de 2013


 ANY 2012

Les línies d’actuació de la cooperació i la solidaritat en el context actual

Presentació a càrrec de Carles Llorens i Vila, director general de l’agència catalana de cooperació al desenvolupament. 

9 de febrer de 2012


Les línies d’actuació de la cooperació i la solidaritat en el context actual

Presentació a càrrec de Neus Gómez Mataran, cap de l’oficina de cooperació al desenvolupament de la Diputació de Barcelona.

10 d’abril de 2012


Crisis prolongada cooperació reforçada, el valor afegit de la cooperació descentralitzada

Presentació a càrrec d’Eduard Ballester, director de la Federació Catalana d’Ong per al Desenvolupament (FECONGD)

25 de setembre de 2012


Ponència sobre la responsabilitat social corporativa (RSC)

Presentació a càrrec de la Sra. Rosa Núñez, tècnica del Vapor Llonch, i del Sr. Francisco Javier, especialista en el tema de Creu Roja.

20 de novembre de 2012