PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Vacances en Pau

Des de l’any 2006 l’entitat local Sabadell Acull Infants Sahrauís participen en aquest projecte acollint infants sahrauís a la nostra ciutat, com a símbol de solidaritat amb aquest territori.

Continuar llegint

Accions de sensibilització vers la reivindicació de drets: poble, identitat, i llibertat.

 

Durant aquests 30 anys la situació d’aquest territori no ha canviat substancialment, però les entitats de la ciutat han hagut d'adaptar el seu enfoc de sensibilització envers aquesta realitat, centrant el seu esforç en la denúncia de la vulneració dels drets humans, especialment la situació de repressió, manca de llibertats, i identitat, tant si es produeix amb població sahrauí com amb la població marroquí.

Continuar llegint

Casa d’Acollida de Malalts Sahrauí

És un projecte de l’entitat Solidaris amb el Poble Sahrauí que va començar l’any 1981 i sempre ha mantingut dos objectius centrals. El primer, facilitar l’acollida de pacients sahrauís amb patologies complexes que viuen en els camps de refugiats de Tinduf i en els territoris de l’antic Sàhara Occidental, i que no poden ser tractats pels hospitals dels respectius territoris i de la ciutat d’Alger.

Continuar llegint

Xarxa sanitària i de formació

El projecte gestionat per Solidaris amb el Poble Sahrauí va començar l’any 2007 i està motivat per les necessitats que hi ha als camps de refugiats de reforçar l'estructura professional sanitària amb incentius econòmics i formatius i a la vegada reforçar el tractament quirúrgico-sanitari de la població.

Continuar llegint

També et pot interessar...

XARXA EDUCATIVA SOLIDÀRIA INTERCULTURAL - XESI
MEMÒRIA HISTÒRICA
ADHESIÓ A XARXES
PLA DE SENSIBILITZACIÓ
ÒRGANS DE PARTICIPACIÓ
DOCUMENTS