PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Projectes de ciutat
Projectes d'instituts
Projectes d'entitats
Camps
Formació
Assesoria

FORMACIO

 

Les càpsules informatives del programa Joves i Cooperació, ofereixen un gran ventall de possibilitats i tenen com a objectiu oferir suport en aspectes de la mobilitat i cooperació internacional als i les joves de la ciutat, com són el voluntariat internacional o la participació en projectes concrets.

Aquestes accions socioformatives, es desenvolupen a través de l'Assessoria de Mobilitat Internacional de l'Oficina Jove de Sabadell.


Pròxima càpsula!

Cap Camps solidaris1

Xerrada informativa: Camps de Solidaritat 2018

Dimecres 30/05/2018 a les 18 h

Oficina Jove del Vallès Occidental - Sabadell

Blasco de Garay, 19, 08202 Sabadell

T'agradaria conèixer de primera mà el Sàhara Occidental i la cultura Sahrauí? Si tens entre 18 i 30 anys, estàs empadronat o empadronada a Sabadell, tens experiència en l'àmbit de les arts o el lleure i disponibilitat entre finals d'octubre i principis de novembre, aquesta és la teva!

Si estàs interessat/da en participar en l'expedició del 2018 no pots faltar! Estàs preparat/da?

 

 


Destaquem:

formacio1Cápsula informativa: Servei Voluntari Europeu 

Els i les joves participants, han pogut conèixer a través de l'Assessoria de Mobilitat Internacional de l'Oficina Jove de Sabadell, el programa SVE. Aquesta acció s'emmarca dins del programa Erasmus +: La Joventut en Acció i està subvencionat per la Comissió Europea.

Què és?

Permet a una persona jove o grup de joves de participar activament en una organització que us acollirà en un país diferent d’on viviu. Aquesta experiència us ofereix a les persones joves voluntàries la possibilitat d'entrar en contacte amb altres cultures i idiomes, per dur a terme una tasca de voluntariat, no remunerada, en un ampli ventall de sectors, com el medi ambient, les temàtiques socials i les culturals.

Com es tramita?

A través de l'assessoria de mobilitat internacional de l'Oficina Jove de Sabadell. Demana cita prèvia a través del correu: oficinajove@ajsabadell.cat 

Quan dura el SVE?

Entre 2 i 12 mesos. Per a les persones joves d'entre 17 i 30 anys.