PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
GÈNERE, FEMINISMES i LGTBI

Activitats

1es jornades de la Xarxa de Municipis LGTBI

La Xarxa de Municipis LGTBI de Catalunya organitza les seves primeres jornades amb el tema Les politiques LGTBI al món local, articulacions i aliances, que tindrà lloc el divendres 27 de gener a Sabadell, al Casal Pere Quart, Rambla, 69, a partir de les 9.15 h

La jornada s’iniciarà amb una ponència a càrrec d’alguns membres de la Xarxa sobre “Les polítiques LGTBI i els drets de la ciutadania: articulacions i aliances”; continuarà amb una taula rodona que abordarà l’”Agenda i reptes de les polítiques lgtbi al món local” i, durant la tarda, es continuarà amb quatre tallers simultanis, dels quals es farà una posada en comú de les conclusions.

Al llarg d’aquest mes de gener la Xarxa s’ha reunit amb la Sra. Mireia Mata Solsona, Directora d’Igualtat de la Generalitat de Catalunya, i amb el Sr. Antoni Garcia Acero, Diputat delegat d’Igualtat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona, ambdues administracions han donat suport a la Xarxa i a les I jornades que organitza, i han confirmat la seva assistència.

Les I Jornades de la Xarxa de Municipis LGTBI pretén arribar a molts ajuntaments del territori i, entre d’altres, convidar-los a que puguin formar part d’aquesta xarxa amb objectius comuns fonamentals per aconseguir una societat de respecte a la diversitat i plenament igualitària.

jornadeslgbti

>> Descarregar programa

>> Descarregar full d'inscripció

 

 

Imprimeix Correu electrònic