PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Plataforma Ciutadana de Suport a les Persones Refugiades a Sabadell

refugiats

 

El 8 d’octubre del 2015 es va constituir la Plataforma Ciutadana de Suport a les Persones Refugiades a Sabadell com a espai de reflexió, planificació i coordinació entre entitats i institucions de la ciutat amb voluntat d’organitzar accions formatives i de sensibilització adreçades a la ciutadania i col·laborar en els diferents aspectes de l’acollida que ja es venien treballant des de fa anys.

Així doncs, les diferents entitats i institucions locals membres de la Plataforma insten a tots els països d'Europa a unir esforços per compartir l'acollida i protecció dels sol·licitants d'asil i altres refugiats, així com per garantir l'assistència que es proporciona a totes les persones vulnerables, independentment de la seva situació legal.

La línia ideològica que defensa la Plataforma és la defensa de la igualtat d’oportunitats de totes les persones que viuen a la ciutat i que es respectin els drets humans de qualsevol persona sense cap discriminació.

La Plataforma compta amb un Grup Promotor que es reuneix freqüentment per liderar, treballar i donar continuïtat a les accions de la Plataforma. El Grup Promotor està format pel Servei Ciutadà d’Acolliment als Immigrants (SCAI), la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat (CCAR), Creu Roja, la Lliga dels Drets dels Pobles i la Regidoria de Drets Civils i Gènere.

 

membres            participa       campanyes