PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
GÈNERE, FEMINISMES i LGTBI

Xerrada sobre la violència masclista a càrrec de la defensora dels drets humans Cristina del Valle

cv3L’activista i cantant, Cristina del Valle, va impartir ahir dimecres 17 de maig la sessió “La violencia contra las mujeres: Ciclos, síndrome de indefensión aprendida y micromachismos, las violencias invisibles”, a l’auditori de l’Institut Ferran Casablancas.

La sessió s’adreça a l’alumnat de 4t d’ESO i batxillerat. De fet, la sessió s’emmarca dins d’una de les línies pedagògiques que es treballa des de l’institut. A l’activitat, que se celebra a l’Auditori del centre escolar, hi assistirà també la regidora de Drets Civils i Ciutadania, Míriam Ferràndiz.

La jornada està organitzada per l’entitat Taller d’Art, Cultura i Creació i compta amb el suport de l’Institut Ferran Casablancas i de l’Ajuntament de Sabadell.

Cristina del Valle, en qualitat d’ambaixadora de les Nacions Unides a Europa dins la Campanya Objectius de Desenvolupament del Mil·lenni, va participar ahir a la tarda, a la Casa Duran, en l’acte institucional de renovació de l’agermanament entre Sabadell i l’Argub.

 

  cv1

 


 Articles relacionats


>> Los frutos del compromiso de Cristina del Valle contra la violencia de género. “El Departamento de la Juventud de Sabadell agradece a Cristina del Valle su implicación con la lucha contra la Violencia de Género”. Article publicat a Diario 16 (3.05.2017)

 

 

Imprimeix Correu electrònic