PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
GÈNERE, FEMINISMES i LGTBI

Activitats

Setmana per la Diversitat Sexual i de Gènere

setmanadiversitatsexual

Enguany els diversos actes es vertebren al voltant de la Llei per a garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals i per a eradicar l’homofòbia, la bifòbia i la transfòbiacom a temàtica, amb l’objectiu de reivindicar-ne el seu desplegament i donar a conèixer com el seu contingut pot incidir en el dia a dia de la ciutadania.

Llegeix el manifest de la Setmana per la Diversitat Sexual i de Gènere!

 

Programació

DISSABTE 21 DE MAIG

  • 18h: Com vivim la llei: la realitat dels joves LGBT+Taula rodona sobre la Llei 11/2014, per a garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals i per a eradicar l’homofòbia, la bifòbia i la transfòbia, com aquesta pot incidir en la vida quotidiana del jovent LGBT+ i com s’està implementant.

Amb:

A: Espai Jove La Fontana

  • 22:30h: Concert amb:

Daltabaix

Komba’t

The Sick Boys

A: Espai Jove La Fontana

DIMARTS 24 DE MAIG

A: Espai Jove La Fontana

DIUMENGE 29 DE MAIG

Participació gratuïta. PLACES LIMITADES.

A: Platja de la Mar Bella

 

Altres activitats

DIJOUS 19 DE MAIG 16h. Lloc: Campus del Poblenou de la Universitat Pompeu Fabra

  • Sessió de videofòrum on es visualitzarà el documental Tchindas, que ens  permetrà endinsar-nos en la comunitat transsexual de Cap Verd.
  • Organitza: Universitat Pompeu Fabra Igualtat, l’Associació de Periodisme Fora de Quadre, Doble Banda i Consell Nacional de la Joventut de Catalunya.
  • Més informació:  www.tchindas.com/ca i www.upf.edu/upfigualtat/

DIUMENGE 22 DE MAIG 12h. Lloc: Seu de SCI (C/ del Carme, 95)

  • Birratertúlia «El cos lesbià, l’existència lesbiana i les violències fantasmes». Amb Barbara Ramajo, activista de l’Escola Feminista d’Estiu.
  • Organitza: Servei Civil Internacional.

DIVENDRES 27 DE MAIG 18h. Lloc: Espai Jove La Fontana

  • Jornada de debat «Parlem de… gestació per substitució». Amb la participació de Famílies Lesbianes i Gais, No Somos Vasijas, Gestació Subrogada España i entitats juvenils del CJB.

Organitza: Consell de la Joventut de Barcelona, Associació Universitària Sin VergüenzaLesBiCatAssociació d’Estudiants de Ciències de la SalutServei Civil InternacionalJoves Trans de BarcelonaVioletaAssociació Catalana per la Integració d’Homosexuals, Bisexuals i Transsexuals ImmigrantsJoventuts d’Esquerra Republicana de CatalunyaJoventut Socialista de CatalunyaEnrenou

Col·labora: EnFemmePanteres Grogues

 

Imprimeix Correu electrònic