PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
SALUT

Fòrum Salut Sabadell 2018

 

El FÒRUM SALUT és un punt de trobada anual. Cada edició es centra en un àmbit específic amb l’objectiu de promoure la participació ciutadana. És un esdeveniment que afavoreix l’accés a la informació però també que promou la sensibilització i el diàleg col·lectiu.

Nascut l’any 2017 i adreçat al conjunt de la ciutadania, el Fòrum compta amb reconeguts experts que apropen al públic, de manera senzilla i entenedora, qüestions fonamentals relacionades amb el tema escollit en cada edició.

Així mateix, ofereix propostes familiars i tallers que reforcen el Fòrum com a punt de trobada i sensibilització per al conjunt de la ciutadania. El Fòrum Salut és una iniciativa de l’Ajuntament de Sabadell i un Comitè organitzador nascut del Consell de Salut i integrat per entitats i institucions de la ciutat.

Els propers 6 i 7 d’abril cercarem resposta a aquestes i moltes altres preguntes. Serà a la segona edició del Fòrum Salut, que arriba, una vegada més, amb la voluntat de promoure el diàleg i la reflexió a la ciutat sobre diferents qüestions relacionades amb la salut. En aquesta ocasió, el tema central serà "L'ALIMENTACIÓ SALUDABLE".

Totes les activitats són gratuïtes, tot i que en algunes cal inscripció prèvia.

 

 

També et pot interessar...