PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Anar a la pagina inicial de cultura

DIA DE LA MÚSICA. CONCERTS

El 21 de Juny és el Dia Internacional de la Música i des de la Coordinadora de Músics ho volem celebrar el 2 de Juliol a la Pl. de La Creu Alta amb un conjunt de concerts de diversos estils a l’aire lliure i d’assistència gratuïta.
 

DIA DE LA MÚSICA. CONCERTS

Tots els grups de música són producte de Sabadell, és a dir completament Km. 0, per tal de donar l’oportunitat a les bandes de poder actuar a la seva pròpia ciutat i de reivindicar el talent local.

 

PROGRAMACIÓ DE CONCERTS

18 h - ELENA ALFARO

Pop

Cantautora solista amb formació de cant, tècnica vocal, guitarra i composició de temes.

Actualment presenta les seves primeres cançons pròpies d’estil pop i format acústic.

19 h - FLAMSTEED

Emo Punk Rock

Flamsteed neix a finals de l’any 2016 a Barcelona, consolidada com una banda de Punk Rock Emo 90s. La seva música es centra en ritmes mitjos, melodies i crits, mentre les seves lletres son combatives, emocionals i viscerals, apostant tant per l’anglès com el català. Flamsteed ha sonat a nivell autonòmic i s’ha convertit en un dels referents del so Emo Punk Rock de la Barcelona Underground.

Flamsteed són el Gal (Bateria), el Blai (Guitarra i Cors), l’Aleix (Baix) i el Dani (Veu i Guitarra). Junts porten ja molts quilòmetres recorreguts, influenciats per grups com The Get Up Kids, Ramones, Blink 182, Flatliners, Millencolin, Get Dead, NoFX, No Children, Bolson, Crim, Midtown, The Menzingers, Spanish Love Songs, Dashboard Confessional i un llarguíssim etc.

20 h - ÁAFAN BOKO

Afro-Funk, Afro-Blues, Afro-Jazz & Afro-Reggae

Áafanboko presenta una original i interesant barreja d’estils que fusiona la tradicional Música Togolesa amb els diferents estils de la música moderna. Donant com a resultat una sonoritat Afro-Funk, Afro-Blues, Afro-Jazz & AfroReggae molt dinàmica i contundent a la vegada. Déo Boko batería i multi-instrumentista professional togolès resident a Barcelona els últims 10 anys, arrenca aquest Projecte juntament amb Luís Ceular (Baix elèctric) i Miguel Overa (Guitarra acústica & elèctrica). El primer, baixista de Barcelona amb amplia trajectòria. Apassionat, versàtil i equilibrat... El segon, una jove promesa a la guitarra (tant acústica com elèctrica) d’origen andalús i resident a Barcelona.

21 h - SIXSTRINGS

Hard Rock

Grupo format el 2019 per portar al directe el primer disc de temes propis publicat de forma independent ‘Cries of the Soul’. Els tres integrants, de entre 30 i 40 anys, tenen molta experiència fent concerts amb altres bandes per la zona de Barcelona i voltants, i amb aquest projecte volen aportar noves idees dins del hard rock tocant els seus propis temes a l’estil de Van Halen, Motley Crue, Whitesnake o Aerosmith, per exemple. També tenen algunes versions per rememorar les èpoques daurades del hard rock.

22 h - NEXOS

Rock Alternativo

Nexos és una banda de pop-rock alternatiu. Formada a Barcelona el 2018, ha anat sumant membres fins a finals de 2019, en que la formació compta amb sis components. Membres que, com el seu nombre indica, són essencials per a composar un cos de so sòlit i melòdic. Amb molt diverses influències, des de post-rock progressiu, fins als sons més actuals de sintetitzadors i bases rítmiques a mig temps. La varietat en les composicions, la cerca de la qualitat musical en tots els seus aspectes i lletres intimistes, són els trets més destacables.

La formació compta a les seves files amb experimentats músics ex-components de bandes com Exxasens, The Peals, Amígdala i Play Motive. Durant el 2019 es va realitzar l’enregistrament d’un EP de sis temes en els estudis RA, que el 2020 es llançà en plataformes digitals i es portà al directe.

23 h - PINGÜINO MACHETE

Rock Alternativo

Aquest projecte neix el 2014 de mans de Pascu Machete, el qual entra a un estudio i enregistra ell sol el seu disc homònim, PINGÜINO MACHETE, enregistrat a casa del Zulu.

Una vegada enregistrat el LP, es comença a buscar membres per a poder reproduir aquest material en directe. Poc a poc la banda es consolida i aconsegueix fer diversos concerts abans que la pandèmia freni el seu ascens. Actualment, es troben enregistrant nous singles i rodatges de videoclips a l’espera de que els deixin sortir de la gàbia.

24 h - TORNAVISS

Hard Punk Rock

Banda formada l’any 2008 per Albert i Marc, amb més d’una dècada junts tocant Punk-Rock. Temps després es va unir Isma, i a principis de 2018 Òscar es va apuntar per acabar la formació.

Hi col·labora: Ajuntament de Sabadell

PreuGratuït

 Data i Horari: 

De dissabte 2 de juliol de 2022 a diumenge 3 de juliol de 2022

Horari: de 18 a 1 h

 


 Lloc: 

Plaça de la Creu Alta.

Adreça: pl. de la Creu Alta, 08208, Sabadell

 


Com arribar-hi?

Més informació

 
Xarxes socials de Cultura. Segueix-nos, participa!

Facebook de Sabadell Cultura      Instagram Sabadell Cultura      Twitter Sabadell Cultura

 

Edicions Cultura