PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Anar a la pagina inicial de cultura

ART EMERGENT SABADELL 2021. EXPOSICIÓ

De dissabte 17 de desembre de 2022 a dissabte 28 de gener de 2023, de dimarts a dissabte de 17.30 a 20.30 h, a l'Acadèmia de Belles Arts de Sabadell, Fundació Privada.

 

ART EMERGENT SABADELL 2021. EXPOSICIÓ

Exposició col·lectiva d'art contemporani. Inauguració 18 de desembre a les 18:00h. amb una performance del duo Cuellarabassa amb live painting.

Exposició col·lectiva d'art contemporàni que es realitza a partir d'una convocatòria anual en el que s'invita a artistes que treballin amb qualsevol disciplina que conforma les arts visuals, puguin presentar una peça i ser seleccionats per la mostra.

Aquesta selecció de 30 obres es fa a càrrec d'un jurat especialitzat i d'aquests seleccionats, optaràn als premis que otorga la Fundació Banc Sabadell, l'Estruch, la Escola Grisart i Acadèmia de Belles Arts.

Enguany és la sisena edició hi han propostes tant d'autors/es de Sabadell com internacionals. La intenció de la mostra és fer difusió de l'art contemporani, de noves pràctiques artístiques i nous discursos per tal de oferir un relat actual de l'art a la ciutadania de Sabadell i així com a Entitat oferir una programació expositiva de qualitat.

Al gener es realitzaran taules rodones per conèixer a varis dels artistes participants i els dijous de gener s'invitaràn als artistes a parlar sobre la seva obra i treball artístic en directe al programa el Cub Blanc de Ràdio Sabadell amb la periodista Raquel Garcia i l'artista Gerard Torres Sanmartí.

Hi col·labora: Fundació Banc Sabadell, Museu d'Art de Sabadell, Estruch Fàbrica de Creació de les Arts en Viu i Escola Grisart

Més informació: academia@fbellesarts.org /// 93 725 09 45

PreuGratuït

 Data i Horari: 

De dissabte 17 de desembre de 2022 a dissabte 28 de gener de 2023

Horari: de dimarts a dissabte de 17.30 a 20.30 h

 


 Lloc: 

Acadèmia de Belles Arts de Sabadell, Fundació Privada.

Adreça: pg. de Manresa, 20, 08202, Sabadell

Telèfon: 93 725 09 45

Web: Acadèmia de Belles Arts de Sabadell, Fundació Privada

 


Com arribar-hi?

Més informació

Organitza:
Acadèmia de Belles Arts de Sabadell, Fundació Privada.
 
Xarxes socials de Cultura. Segueix-nos, participa!

Facebook de Sabadell Cultura      Instagram Sabadell Cultura      Twitter Sabadell Cultura

 

Edicions Cultura