PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Circ

Taller de circ - Soc la teva Físicah

A qui s'adreça:
Alumnes de secundària.
 
Descripció:
L’Oriol Borràs ens proposa un taller que combina d’una manera creativa, corporal i interactiva diferents formes d’apropar la física i les tècniques de circ. Conèixer conceptes físics experimentant amb la creativitat i el moviment del propi cos tant necessari en qualsevol àmbit artístic però també científic.

Continua llegint

Imprimeix Correu electrònic

Tub d'assaig: tastet de circ a l'Estruch

A qui s'adreça:
Alumnes d'educació primària.

Descripció:
L’associació sociocultural Tub d’Assaig, destinada a fomentar la pràctica de les diferents especialitats circenses, proposa un tastet amb l’objectiu d’introduir a l'alumnat a les tècniques circenses i corporals (equilibris, acrobàcies, malabars, etc.), com a eines d’expressió i comunicació.

Continua llegint

Imprimeix Correu electrònic

Taller de dansa. Fem ballar la creativitat.

A qui s'adreça:
Alumnes d'ESO, batxillerat i formació professional.
 
Descripció:
La ballarina i coreògrafa Gisela Creus ens convida a endinsar-nos al món de la creació de la dansa.
Què fan els ballarins, com preparen el cos, quina relació tenen amb l’espai escènic,  en què s’inspiren, com creen i com mostren al públic allò treballat. Durant dues hores els alumnes tindran l’oportunitat d’experimentar tot el procés creatiu a partir de dinàmiques, exploracions i jocs en moviments que els ajudaran a muntar una petita coreografia que finalment presentaran davant els seus companys i companyes.

Continua llegint

Imprimeix Correu electrònic

Tub d’assaig: taller de circ a l’Estruch

A qui s'adreça:
Alumnes d’ESO, batxillerat i formació professional.
 
Descripció:
L’associació sociocultural Tub d’Assaig, destinada a fomentar la pràctica de les diferents especialitats circenses, proposa un taller de circ per apropar els estudiants de secundària al coneixement del propi cos, potenciant la confiança en ells mateixos i ajudant al procés de maduració dels joves, motivant-los a esforçar-se i comunicar-se: equilibris, acrobàcies, malabars, tècniques aèries, ...

Continua llegint

Imprimeix Correu electrònic