PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Diversitat i convivència

Dormir al carrer: trenquem mites!

novetat
 
A qui s' adreça:
Alumnat de 2n cicle d’ESO.
 
Descripció:
Aquesta temàtica es treballa a partir de dues dinàmiques que aproximen als joves al concepte d’aporofòbia (odi, aversió o rebuig cap a les persones en situació de pobresa) i sensellarisme (situació d'una persona que no disposa de les mínimes condicions d'habitatge que permeten viure amb dignitat), entenent que aquest darrer és la màxima expressió d’aquest fenomen.

Continua llegint

Imprimeix Correu electrònic

Conte per treballar els valors

A qui s'adreça:
Alumnat de cicle mitjà d'educació primària.

Descripció:
La finalitat de l’activitat és la de promoure l'educació en valors de les futures generacions cap a la cultura del respecte, la igualtat, la solidaritat i la no discriminació. Es tracta d’evitar l’estigma i la discriminació que pateixen els col·lectius més desafavorits, com és el cas de les persones que pateixen una malaltia mental.

Continua llegint

Imprimeix Correu electrònic

Fira Sakura Matsuri 2024

A qui s'adreça:
Alumnes de cicles mitjà i superior d'educació primària i educació secundària

Descripció:
Activitats pensades i elaborades per apropar el coneixement més ampli de la cultura japonesa a l’alumnat de primària i secundària, amb motiu de la Fira Sakura Matsuri de 2024 que es realitza a la Fira de Sabadell. En aquestes propostes pedagògiques es treballen diversos continguts relacionats amb els caràcters més emblemàtics d’aquesta cultura, com ara el dibuix manga, l'anime i les arts marcials, entre d'altres.

Continua llegint

Imprimeix Correu electrònic

Parlem de Drets Humans

Adreçat a:
Alumnes de 2n cicle d'ESO, batxillerat i formació professional.

Descripció:
Taller de 2 hores de durada (adaptable a 1 hora i mitja) emmarcat en la Declaració Universal dels Drets Humans (DUDH). L’activitat està orientada a transmetre'n als i les adolescents els valors ètics que representa.

Continua llegint

Imprimeix Correu electrònic