PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Diversitat i convivència

Bullying! Creu Roja Sabadell

A qui s'adreça:
Alumnes de cicle superior d'educació primària i ESO.
 
Descripció:
L’activitat tracta de fomentar la empatia amb la víctima d’assetjament i proporcionar un canvi de perspectiva de la figura de l’espectador, per això amb la guia del monitor, facilitarem unes vinyetes on es visualitzarà escenes en relació a situacions d’assetjament escolar.

Continua llegint

Imprimeix Correu-e

El rap de la convivència

Adreçat a:
Alumnes de 2n cicle d'ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults.

Descripció:
En aquesta activitat es posen en debat diferents formes de discriminació com el racisme, la xenofòbia o la homofòbia, fent un recorregut històric per les diferents formes d’expressió social i política d’aquesta discriminació, per centrar-se en els moviments socials i polítics d’extrema dreta avui en dia.

Continua llegint

Imprimeix Correu-e

Programa contra el bullying

A qui s'adreça:
Alumnes d'educació primària.
 
Descripció:
Un trenta per cent dels infants han estat víctimes d'algun episodi de bullying a escoles d'educació primària a Catalunya. Davant d'aquesta problemàtica social, la Fundació del Barça ha dissenyat una metodologia adaptada al currículum escolar de primària a les escoles per ensenyar a identificar i prevenir l'assetjament escolar. Es tracta d'una metodologia que aborda la prevenció d'aquesta problemàtica a través de dinàmiques lúdiques i participatives on l’esport és l’eix vertebrador.

CONTINUA LLEGINT

Imprimeix Correu-e

Conte per treballar els valors

A qui s'adreça:
Alumnes de cicle mitjà d'educació primària

Descripció:
La finalitat de l’activitat és la de promoure l'educació en valors de les futures generacions cap a la cultura del respecte, la igualtat, la solidaritat i la no discriminació. Es tracta d’evitar l’estigma i la discriminació que pateixen els col·lectius més desafavorits, com és el cas de les persones que pateixen una malaltia mental.

Continua llegint

Imprimeix Correu-e

Parlem? Tallers de comunicació i gestió pacífica dels conflictes

A qui s'adreça:
Alumnes de cicle superior d'educació primària.

Descripció:
Aquest taller està pensant com un espai dinàmic de treball en el qual l’alumnat experimenta i reflexiona sobre les pròpies emocions, la gestió d’aquestes en situacions de conflicte i  l’aprenentatge de les eines bàsiques per poder gestionar els propis conflictes de manera pacífica i dialogada mitjançant dinàmiques de grup.

Continua llegint

Imprimeix Correu-e

  • 1
  • 2